weatherwax pisze:Kotki są przecież delikatne i zwinne, jeśli nic ich nie przestraszy, nie powinny niczego potłuc.
Niektóre są, ale nie wszystkie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
weatherwax pisze:Kotki są przecież delikatne i zwinne, jeśli nic ich nie przestraszy, nie powinny niczego potłuc.
weatherwax pisze:Jestem bliższa opinii, że coś źle stało
mb pisze:weatherwax pisze:Kotki są przecież delikatne i zwinne, jeśli nic ich nie przestraszy, nie powinny niczego potłuc.
Niektóre są, ale nie wszystkie
Anna61 pisze:To chyba ja mam jakieś odmieńcebo potłuką wszystko co stanie na ich drodze.
![]()
Rano też zwaliły z półki i potłukły zajączka.
mb pisze:Anna61 pisze:To chyba ja mam jakieś odmieńcebo potłuką wszystko co stanie na ich drodze.
![]()
Bo trzeba było trzymać zajączka w zamkniętej szafce, a nie stawiać kotom na ich drodze - żadnej kociej winy tu nie ma
Anna61 pisze:mb pisze:Anna61 pisze:To chyba ja mam jakieś odmieńcebo potłuką wszystko co stanie na ich drodze.
![]()
Bo trzeba było trzymać zajączka w zamkniętej szafce, a nie stawiać kotom na ich drodze - żadnej kociej winy tu nie ma
No niby tak, tylko po przeprowadzce to ja mam tego tyle pełno a jeszcze te zajączki mi córka dała ostatnio i wsadzić nie ma gdzie a bazarku nie doczekały, o przepraszam, 2 może się doczekają.
wiesiaczek1 pisze:ja dostałam kiedyś cos od kogoś, co mi się nie podobało,
postawiłam na półce "na przodku" liczyłam na koty,
ale liczyc na nikogo nie można....... stało parę lat,
w końcu właśnie kilka dni temu stłukłam sama przy odkurzaniu książek
weatherwax pisze:Okazuje się, że mądre koty po prostu pomagają robić porządek!
madrugada pisze:mb pisze:weatherwax pisze:Okazuje się, że mądre koty po prostu pomagają robić porządek!
Może jest też tak, że koty spotkały się kiedyś z poglądem, że człowiek jest tym szczęśliwszy im mniej rzeczy posiada.
I koty pomagają ludziom to szczęście osiągnąć
Święte słowa.
To tylko pokazuje, jak one nas kochają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Marmotka, Tygrysiątko i 32 gości