Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 11, 2015 21:52 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Co tam dzis u Was? Mam nadzieję, że kręgosłup już tak nie boli.
Poczochraj ode mnie Gosiu Hugona, Migotkę i Pusię :201461

Mam doła, jest mi bardzo smutno :placz: Mam taką sprawdzoną przyjaciółkę co zawsze była ze mną na dobre i złe i właśnie dziś żegnałam ją bo z powrotem jedzie do Niemiec. Już wcześniej pisałam że zatrudniła się w Domu Opieki koło Monachium (nazwa miasteczka trudna więc nie będę pisać bo źle napiszę), przyjechała na parę dni i znów wyjeżdża a mnie tak jest bez niej źle :placz: Nie będę się rozklejać muszę się cieszyć że jej jest dobrze, świetnie zarabia itp...... Więc muszę się cieszyć jej szczęściem ale nie umiem jest mi smutno że nie mam jej tak blisko tylko przez Skypa.
Koty poczochrane i wyściskane a kręgosłup trochę odpuszcza.
Pozdrawiam

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 11, 2015 21:56 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ojj to może winko, okłady z kota i ogólnie się porozpieszczaj.
Znam ten ból sama, ja mam własciwie wszystkich (poza TŻem) najbliższych na odległosć, w tym taką przyjaciółkę, z którą jestesmy super bliskie odkąd się poznałymy mając 5 lat. Skype to nie to samo co kontakt twarzą w twarz... więc tym bardziej bądź miła dla siebie :201461

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt gru 11, 2015 22:16 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Ojj to może winko, okłady z kota i ogólnie się porozpieszczaj.
Znam ten ból sama, ja mam własciwie wszystkich (poza TŻem) najbliższych na odległosć, w tym taką przyjaciółkę, z którą jestesmy super bliskie odkąd się poznałymy mając 5 lat. Skype to nie to samo co kontakt twarzą w twarz... więc tym bardziej bądź miła dla siebie :201461

Koty przywitały mnie i porozchodziły się po kątach a ja piję zamiast winka zieloną herbatę z miodem. Jutro chandra mi przejdzie, coś się robię mazgajowata więc muszę się wsiąść w garść i koniec jojczenia.Obrazek
Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt gru 11, 2015 22:20 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Hej Gosiu :) przykro mi ze się smutkujesz :( przyjaciółka będzie blisko nawet jak się nie widzicie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt gru 11, 2015 22:23 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Hej Gosiu :) przykro mi ze się smutkujesz :( przyjaciółka będzie blisko nawet jak się nie widzicie :)

Wiem i ona też tak mówi ale chyba za długo choruję i dlatego jestem smutas.

Gosiagosia

Post » Pt gru 11, 2015 22:26 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Tez jestem smutas, a smutas smutasa zrozumie :) madz jeszcze nalewkę? Moze wypij kielicha :) albo dodaj do herbaty :)

klaudiafj

Post » Pt gru 11, 2015 22:33 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Tez jestem smutas, a smutas smutasa zrozumie :) madz jeszcze nalewkę? Moze wypij kielicha :) albo dodaj do herbaty :)

Mam i wypiję za Wasze zdrowie.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt gru 11, 2015 22:35 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

A może jakiś film sobie zobacz na dobranoc :) czasem dobrze się skupić na jakiejś innej historii niż własna :)
Ja lubię oglądac programy dokumentalne o duchach na you tube :)

klaudiafj

Post » Pt gru 11, 2015 22:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

A może grzaniec? Pomaga i na nastrój, i rozgrzewa od srodka ;)

KatS

Post » Pt gru 11, 2015 23:02 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Tu moje panienki jadły kocią trawkę
Obrazek
Tak fachowo robiłam zdjęcia, że Pusia uciekła i mi napyskowała Obrazek
Została Migotka ale też miała głupią minkę Obrazek
Tutaj chciałam poćwiczyć ale Pusieńka stwierdziłaże ona musi pierwsza wypróbować karimatę Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt gru 11, 2015 23:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Właśnie wrócił syn z pracy wiec mam towarzystwo do naleweczki...... :P :piwa:

Gosiagosia

Post » Pt gru 11, 2015 23:19 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

No to na zdrowie! :piwa:

Kotunie sliczne :1luvu: (i te futra, niesamowite!), a miny mają bezcenne - chyba nie lubią pozować do zdjęć :mrgreen: :mrgreen:

KatS

Post » Pt gru 11, 2015 23:30 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:No to na zdrowie! :piwa:

Kotunie sliczne :1luvu: (i te futra, niesamowite!), a miny mają bezcenne - chyba nie lubią pozować do zdjęć :mrgreen: :mrgreen:

Nie lubią i uciekają jak tylko widzą że chcę ich sfotografować ale czasami można je uchwycić szczególnie jak śpią. :ryk:
Obrazek
ObrazekObrazek

Gosiagosia

Post » Pt gru 11, 2015 23:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Jakie one są piękne :1luvu: puchate jak przytulanki! A Hugo gdzie się chowa?
Ale widzę też akwarium, koty nie polują na rybki? ;)

KatS

Post » Pt gru 11, 2015 23:55 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Jakie one są piękne :1luvu: puchate jak przytulanki! A Hugo gdzie się chowa?
Ale widzę też akwarium, koty nie polują na rybki? ;)

Lubią siedzieć na drapaczku i obserwować, najczęściej Pusia z niej taki obserwator. Huguś różnie najbardziej lubi spać u syna lub w kuchni przy michach (pilnuje żeby nikt mu nie ukradł ) :ryk: :ryk: :ryk:
Tu Migotka Obrazek
Obrazek Pusia

Gosiagosia

[poprzednia][następna]