a jak jej do buziaczka w tym jasnym
Ale bym jej buziaczka w główkę dała
Tak patrzę,że w le masz Aguś cissuska ,co pilnie go poszukuję
Kiedyś miałam,ale mi się zmarnował i nie mogę go odżałować
Moderator: Estraven
Nooo, i jest jeszcze mały tunel szeleszczący, kt. dostałyśmy w gratisie jako dodatek. Ten to spotkał się z uznaniem księżniczki, ale zdjęć przy sobie nie mam, więc nie udowodnię. Znów, czasami, wychodzi z Niki mały kociakpozytywka pisze:Sama bym chętnie taką dostała od mikołaja
Oczywiście w rozmiarze dostosowanym dla hipopotamaCudo, ale rozumiem, że podusia podgrzewająca cieszy się większym uznaniem.

Przed całym światem złym to się do szafy chowa, Pozytywko.pozytywka pisze:nieważne jakby wyglądałoważne, że można by się tam schować przed całym światem złym
szybenka pisze:Cissus to dla mnie najłatwiejszy do rozmnażania i utrzymania kwiatszkodliwy jednak dla kota, jeśli go podgryza
szybenka pisze:Przed całym światem złym to się do szafy chowa, Pozytywko.pozytywka pisze:nieważne jakby wyglądałoważne, że można by się tam schować przed całym światem złym
Tam też jest ciepło.
Niki

Duża też mi to mówipozytywka pisze:strasznie kochana z ciebie koteczka![]()
KatS pisze:Czy ja niesmiało mogę dołączyć do wielbicieli Nikusi? Ona jest taka słodka, posypana księżycowym pyłem![]()
Sobie przycupnę i czasem zerknę jak pozwolicie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości