Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze::1luvu: cześć ślicznotki, jesteście bardzo urokliwe kotki na tych zdjęciach.
Co do lakierów, wzmacniania paznokci, to polecam bardzo lakiery Sally Hansen, amerykańska marka , ale ostatnio widziałam w rossmanie, myślałam ze wyskoczę z butów z radości![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:roznymi malowalam,ale jak mam krotkie to bezowe hyhy -sfoce Ci aktualny kolorciekawe czy wyjdzie na moim starym telefonie
anulka111 pisze:I jak sie podobaja?
Moli25 pisze::1luvu: cześć ślicznotki, jesteście bardzo urokliwe kotki na tych zdjęciach.
Co do lakierów, wzmacniania paznokci, to polecam bardzo lakiery Sally Hansen, amerykańska marka , ale ostatnio widziałam w rossmanie, myślałam ze wyskoczę z butów z radości![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:Moli25 pisze::1luvu: cześć ślicznotki, jesteście bardzo urokliwe kotki na tych zdjęciach.
![]()
![]()
![]()
![]()
Musze wyprobowac ,drogie? Ten aktualny to z Avonu
Moli25 pisze:przed pomalowaniem lakierem, mocno przetrzyjcie paznokcie zmywaczem do paznokci- płytka musi być mocno wysuszona lakier będzie trwalszy
kalair pisze:anulka111 pisze:Moli25 pisze::1luvu: cześć ślicznotki, jesteście bardzo urokliwe kotki na tych zdjęciach.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mam z avonu, trzyma jak wszystkie, tzn. tak se.. Jakby człowiek nic nie robił, to z pewnością lakier by dłuuugo trzymał!
Moli25 pisze:wg mnie avon ma jedne z gorszych lakierówsuper nietrwałe
![]()
uważam ze cena za tą jakość jest odpowiednia, za lakier ostatnio płaciłam około 26 zł- są to duże butelki, mają swietne witaminy, utwardzacze lakierów, ja nosze na paznokciach tydzień czasu lakier spokojnie bez odprysków
Moli25 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Moli25 pisze::1luvu: cześć ślicznotki, jesteście bardzo urokliwe kotki na tych zdjęciach.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mam z avonu, trzyma jak wszystkie, tzn. tak se.. Jakby człowiek nic nie robił, to z pewnością lakier by dłuuugo trzymał!
ja mocze ręce w wodzie bardzo dużo i lakier się trzyma, spróbujcie ja polecam bardzo sally hasen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 12 gości