ani w dotyku ani w smaku
trudno było próbować, bo Młody się darł na cały park "nie jedź bo się otrujesz" a potem :jeszcze głośniej

w każdym razie mączysty to jest według mnie jarząb szwedzki, a to jak się ścisnęło -to się dało ścisnąć i leciał taki czerwony sok
i nie było smaczne -ale niewiele mi się udało polizać

ja w zooplusie to teraz własciwie kupuje tylko żwir
raz w miesiącu dwa duże worki Benka za jakieś 90 zł
i właściwie to koniec moich potrzeb z zooplusa
raz na jakiś czas olej z łososia i czasem biorę puszki za punkty
ale żwir i olej kupiłam niedawno. bo wzięłam wtedy te 100 punktów za ankietę
żwir się staram kupować jak dają punkty i potem punkty wymieniam na puszki z tuńczykiem Smilli -raz na dłuższy czas , mieszam zwierzakom ze zmielonymi podrobami
moja Caillou nie zje samych podrobów z suplementami
kotom wszystko jedno, czy ze Smilla czy same -to grzeczne zwierzaki, nawet miski ładnie wyliżą
ale jak im parę razy , na próbę, dałam więcej niż to co mam wyliczone ilościowo -czyli ok 1 kg mięsa (z kośćmi i skóra ) na wszystkie kot (oprócz Alibaby) -to zostawiły nadwyżkę
chrupek nie kupuje juz od roku
jak kto zleciało migiem

surowe mięso im daje od listopada 2014r.
staram się robić portrety

Sweetie

ze Sweetie jest trudno, bo ona próbuje polizać obiektyw , jak jej robię zdjęcia z bliska
i z profilu

zobaczcie jaki doskonały opis psa na OLX -nikt nie przejdzie obojętnie http://olx.pl/i2/oferta/yorkshire-terri ... cWtbt.html
Szczeniak odrobaczony zaszczepiony i gotowy do samodzielnego bytu.Ojciec jego to YorkShire Terrier Golddust- Champion Polski.Matka to rodowity Yorkshire posiadająca również rodowód.Ojciec waży 1,60kg. a matka 2,20.Szczenie nie osiągnie większej wagi niż 2,20kg.Posiada włos i może być w kontakcie z osobami uczulonymi alergicznie.Posiada wspaniały harakter.Nie posiada w sobie agresji,upartości,arogancji,mściwości oraz szczebiotania jak to niektóre małe rasy,natomiast posiadają w sobie bardzo dużą inteligencję oraz wysokie HQ.Serdecznie Państwa zapraszam do nabycia szczeniaczka