Moderator: Moderatorzy
kocka pisze:Atta masz racje , teraz nasz czas bedzie,ja tylko musze ogarnac siebie i kociska coby sie nie tlukly bo juz glowy nie mam do zakupow
alessandra pisze:Kotek śfjonteczny nr 3 :
za 50zł wylicytowała aleusha![]()
Tu mamy full wypas dla futerek : 2 mięciutkie poddupniczki z futerka w kolorze turkusowym , trawkę , aby miło i wesoło święta spędziły, domek wjelce aktrakcyjny z drapakiem w środku , dwa myszorki kolorowe do harców;
o dużej także pamietaliśmy: zatem wielką torbę na zakupy dla futrzaków wyszykowaliśmy
, ale żeby nie było, po zakupach siem nabalsamowawszy kandyzowaną pomarańczą, tudziez urodę odmłodziwszy próbką kremu Yves Rocher a przyozdobioną wisiorem z turkusem, możemy ku relaksowi skłonić , znaczy się aby w kryminalny relaks poszła
po tym wszystko, co futerka zrobią , będzie niczym
![]()
Jako,że w płynie dla wesołości pod kolor tylko denaturat by wypadał, zatem Tuliś tym razem mały przezencik dla futerek przygotował - i tylko dla ich oczek![]()
![]()
aleusha pisze:alessandra pisze:Kotek śfjonteczny nr 3 :
za 50zł wylicytowała aleusha![]()
Tu mamy full wypas dla futerek : 2 mięciutkie poddupniczki z futerka w kolorze turkusowym , trawkę , aby miło i wesoło święta spędziły, domek wjelce aktrakcyjny z drapakiem w środku , dwa myszorki kolorowe do harców;
o dużej także pamietaliśmy: zatem wielką torbę na zakupy dla futrzaków wyszykowaliśmy
, ale żeby nie było, po zakupach siem nabalsamowawszy kandyzowaną pomarańczą, tudziez urodę odmłodziwszy próbką kremu Yves Rocher a przyozdobioną wisiorem z turkusem, możemy ku relaksowi skłonić , znaczy się aby w kryminalny relaks poszła
po tym wszystko, co futerka zrobią , będzie niczym
![]()
Jako,że w płynie dla wesołości pod kolor tylko denaturat by wypadał, zatem Tuliś tym razem mały przezencik dla futerek przygotował - i tylko dla ich oczek![]()
![]()
Super jak zawsze. No to będze na nowy bazarek
.
aleusha pisze:Miało być : " pędzę"
\alessandra pisze:aleusha pisze:Miało być : " pędzę"
tak pędziłaś,że nie zdążyłaśdzięki
aleusha pisze:\alessandra pisze:aleusha pisze:Miało być : " pędzę"
tak pędziłaś,że nie zdążyłaśdzięki
Jak nie, jak tak. Może nie byłam pierwsza, ale i nie ostatnia
.
aleusha pisze:Miało być : " pędzę"
Atta pisze:aleusha pisze:Miało być : " pędzę"
Hmmmm .. ciekawe co Ty tam "pędzisz" bo to już nie czas na robienie nalewek, chyba
FElunia pisze:Dziś przyszła paczka. Baaaardzo serdecznie dziękujemy![]()
FElunia pisze:Ciocia, najfajniejsza jest ta czerwona myszka i piłeczka! Myszkę już zagryzłem i nie oddycha, a piłeczkę aportuję Dużej do łóżka.
Sevenek
A właśnie że najfajniejsze jest legowisko! Ale tak naprawdę wszystko jest fajne, taka ekstra paczka! A Duża wzięła z paczki takie małe prostokątne, otworzyła i się po buzi wymazała i mówiła że super, o!![]()
I dziękujemy za karteczkę!
Felicita
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości