Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2015 12:44 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Moli25 pisze:Cześć ptaszki :mrgreen:
myślę ze będzie wszystko z Coco OK :ok:

ziemniaki! lubie, ale ograniczam, ale takie z folii bym zjadła, o ognisku nie wspomnę :strach: uwielbiam! dziecinny czas mi się przypomina.

ale ja mam ochote na chleb z piekarnika 8O 8O
Obrazek
no chyba się zaślinię zaraz jak patrze na to zdjęcie

PD był u Was Mikołaj ? :s2:

Moli, made my day :mrgreen: Chyba kupię bułę czosnkową w Lidku i wsadzę ją do pieca :P

Uwielbiam czekoladowe ciasto. Mocno czekoladowe. Zjadłabym. Jadę! Przy okazji Pixie obejrzę Twojego robota :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie gru 06, 2015 12:44 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Moli25 pisze:Cześć ptaszki :mrgreen:
myślę ze będzie wszystko z Coco OK :ok:

ziemniaki! lubie, ale ograniczam, ale takie z folii bym zjadła, o ognisku nie wspomnę :strach: uwielbiam! dziecinny czas mi się przypomina.

ale ja mam ochote na chleb z piekarnika 8O 8O
Obrazek
no chyba się zaślinię zaraz jak patrze na to zdjęcie

PD był u Was Mikołaj ? :s2:

Moli, made my day :mrgreen: Chyba kupię bułę czosnkową w Lidku i wsadzę ją do pieca :P

Uwielbiam czekoladowe ciasto. Mocno czekoladowe. Zjadłabym. Jadę! Przy okazji Pixie obejrzę Twojego robota :mrgreen:

Aia

PixieDixie pisze:Ja wczoraj upieklam buleczki drozdzowe ziolowo czosnkowe. Wysly ok ale ciasto mocno zbite :( Dlatego nie lubie robic na suchych drozdzach - nigdy nie wyrosnie jak trzeba.

No ja ma swieto-mikolaj dostalam robota ;D Zaraz ide konczyc czekoladowe brownie :D

Moli ty co dostalas?! :D

BROWNIE :love: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ja dostałam coco chanel mademoiselle :love:

robot dobry sprzęt! jeśli taki o którym marzyła to w ogole super ten Mikołaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
drożdze suche są najlepsze do pizzy, mam przepis na najlepsze ciasto na świecie, wychodzi idealne włąsnie na suchych drożdżach
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 06, 2015 12:46 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Aia pisze:

Na pewno w styczniu Janinka zrobi dla nas Brownie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja przywiozę piwo kokosowe :mrgreen:
a Ty bagietki czosnkowe
i impreza jak ta lala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 06, 2015 12:50 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

O tak tak :D

Właśnie słyszę w radiu pierwszą świąteczną piosenkę. A śniegu w tym roku jeszcze nie widziałam. Za to przyniosłam sobie materiały na kreatywną choinkę 8) Suszą się. Ciekawe czy mi z tego coś wyjdzie :D

Aia

Post » Nie gru 06, 2015 12:55 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

z takimi zdolnościami wyjdzie na pewno wszystko ! :s2:
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 06, 2015 12:58 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Zobaczymy :P
Ale sam pomysł choinki-patyczaka bardzo mi się spodobał. No i to jest idealne "drzewko" jeśli ma się koty :mrgreen:

Aia

Post » Nie gru 06, 2015 12:59 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Aia pisze:Zobaczymy :P
Ale sam pomysł choinki-patyczaka bardzo mi się spodobał. No i to jest idealne "drzewko" jeśli ma się koty :mrgreen:

Nawet nie wiem jaka to może wyglądać ? 8O
Ty masz łeb jak sklep do takich pomysłow 8O
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 06, 2015 13:03 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Nie ja. Ja mało kreatywna tak na prawdę :roll: Pomysł znaleziony w Necie :)
"Choinka" jest już dość popularna: https://www.google.pl/search?q=choinka+ ... EQ_AUIBigB
Jak widać można zrobić ją ładnie i.. niekoniecznie :wink:
Wczoraj kupiłam sobie foremki do wykrajania i zaczęłam robić naturalne ozdoby 8)

Aia

Post » Nie gru 06, 2015 13:08 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

8O
świetny pomysł !
myślę ze Fuks by ją obgryzł :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 06, 2015 13:12 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Prawda? :D jak nie przyozdabiam domu na święta, tak to stwierdziłam (w tamtym roku), że chcę mieć :D
Tylko zdobywanie materiałów jest nieco krępujące, bo ludzie mnie omijają szerokim łukiem, gdy widzą, że buszuję po chaszczach i wyłażę stamtąd z badylami :mrgreen:

Patyczaka można powiesić tak, by kot nie sięgnął :mrgreen: Macie ubaw z tym Fuksikiem, jest przeuroczy i nawet nie dało by się zezłościć na Niego, gdyby obgryzł Choinkę :mrgreen:

Aia

Post » Nie gru 06, 2015 13:15 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Naprawdę jestem pełna podziwu, jest super proste a takie nietuzinowe. bardzo lubie oryginalne rzeczy, ale nie mam do nich głowy kompletnie.
podziwiam takich co wymyślają takie rzeczy i mają zdolności manualne do tworzenia różnych arcydzieł :ok: :ok: :ok:

o tak Fuks jest wszędzie tam gdzie coś się dzieje, coś czuje ze będzie codziennie w CHOINCE :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Nie gru 06, 2015 13:26 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Ciekawe ile u Was postoi 8)
Pamiętajcie tylko nie używać "anielskich włosów"! są śmiertelnie niebezpieczne dla kotów!
Fuks będzie gwiazdą 8) Ciekawe czy Coco do Niego dołączy. Oby! :ok: (Janinko, nagraliście może te ataki nautologiczne? Warto by je pokazać jutro. I mnie cały czas męczy przekonanie, że to co się zadziało, było od toksyn wydzielanych przez silne zarobaczenie małej :oops: )

Ja właśnie też chciałabym mieć talent wytwórczy, sypać pomysłami, wymyślać cudne niepowtarzalne rzeczy, ale niestety obdarowano mnie tylko reprodukcyjnym. No, ale zawsze coś od sobie dołożę i przekształcę na swój sposób, więc bierne kopiowanie to nie jest :)
Zastanawiam się czy mi wyjdą ozdoby z suszonych pomarańczy. To też mi się bardzo podoba.

Aia

Post » Nie gru 06, 2015 13:32 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

Asia zapraszamm :D Ciasto w piecu.. jest mocno czekoladowe... wdupczylam tam 4 tabliczki czeklady i 4 lyzki kakao :D

Moli COCO Chanel :D ^^

Piwo kokosowe ?! :D

Bedzie biba jak sie patrzy :D

Pomysl na choinke czaderski :D
My sie zastanawiamy ja coco bedzie z choinka...

Koteły gotuja z mezem obiad ja dycham... poki tesciwo nie ma :D

U nas w tamtym roku choinka wygladala tak:
Obrazek

No dole przy choince jest buszujacy Dixior, pewnie suzkal prezentow :D
Oj jak sie teskno zrobilo za nim... ale powiem wam chyba najgorsze za mna jesli chodzi o ten temat :)

Maz na mikolaja disiaj dostal batonika :D

Swoja droga testowalismy dzisiaj polaczenie jedzacy kot i ogorek za plecami... nie wyrazili specjalnego zainteresowania :D ani tez nie bylo paniki :D

Asia mamy na filmiku... ja tez gdzies tam mam w glowie ze moze toksyny.... nawet myslalam czy nie to ze coco lazila po mokrej podlodze umytej plynem...

A dodam ze w tym roku choinka bedzie IDENTYCZNA. bo hmm jak by to powiedziec... nawtyk od meza z domu przywleczony... choinke sie bierze. zawija szczelni w folie i ubrana wciska do piwnicy :D Potem sie ja przynosi, odwija z folii i jest :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie gru 06, 2015 13:35 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piękna choinka kkozxrgtfs7uhy6t890675re --------> pozdrowienia od Fuksika :mrgreen: wyraził zachwyt nad Wasza choinką :mrgreen:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]