Fuks Misster lub Minister jak kto wioli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Pola, przylazlem Ci pogratulować, Ty ześ taki sam kombinator jak ja widzę, największy skoro wygraliśmy, podobasz mi sie na tych głośnikach, chociaż jakas muzyka grała?
dla Poli
dla Zuzi
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Pola, przylazlem Ci pogratulować, Ty ześ taki sam kombinator jak ja widzę, największy skoro wygraliśmy, podobasz mi sie na tych głośnikach, chociaż jakas muzyka grała?
dla Poli
dla Zuzi
Dzięki Fuksio - też ci gratuluję !
A już uzgodniliście z dużą komu przekażecie swoją część nagrody bo ja dzisiaj z dużą zamówiłam w zoo+ własnołapnie dużo suchej karmy dla kotków u cioci Joli Dworcowej. Wiesz to taka specjalna karma żeby się jelitka uspokoiły i żeby kotków brzuszki nie bolały .
Miss Pola
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Pola, przylazlem Ci pogratulować, Ty ześ taki sam kombinator jak ja widzę, największy skoro wygraliśmy, podobasz mi sie na tych głośnikach, chociaż jakas muzyka grała?
dla Poli
dla Zuzi
Dzięki Fuksio - też ci gratuluję !
A już uzgodniliście z dużą komu przekażecie swoją część nagrody bo ja dzisiaj z dużą zamówiłam w zoo+ własnołapnie dużo suchej karmy dla kotków u cioci Joli Dworcowej. Wiesz to taka specjalna karma żeby się jelitka uspokoiły i żeby kotków brzuszki nie bolały .
Miss Pola
Polu koleżanko moja, czemu szybciej nie napisałaś do mnie prywatnej wiadomości? Swoją nagrodę tez chce przekazać na ten celbrzuszki są bardzo ważne
![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jeszcze nie![]()
To zapraszamy - wejście po kliknięciu w banerek.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jeszcze nie![]()
Dobrze, Ciociu
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jeszcze nie![]()
Dobrze, Ciociu
Bardzo dziękuję że byłyście i zakupiłyście.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości