Tulinek ,czyli kot, który...DO ZAMKNIĘCIA wątek, nie kot :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 28, 2015 18:45 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

Kropek
Obrazek Obrazek
Kropek = zakapior , teroryzuje Kminka , na krotko ich wypuszczam razem , na jedzonko ale Kminek nic wtedy nie zje , chodzi za Kropkiem a ten chyba sie troche boi bo ucieka np do lazienki i wtedy nie ma wyjscia to syczy na calego.No nic cierpliwosci :201461

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Sob lis 28, 2015 18:45 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

:love:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Nie lis 29, 2015 11:55 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

kocka pisze:Kropek
Obrazek Obrazek
Kropek = zakapior , teroryzuje Kminka , na krotko ich wypuszczam razem , na jedzonko ale Kminek nic wtedy nie zje , chodzi za Kropkiem a ten chyba sie troche boi bo ucieka np do lazienki i wtedy nie ma wyjscia to syczy na calego.No nic cierpliwosci :201461

Jaki śliczny, tylko trochę chudzinka -tak dobrze,że los sie do niego uśmiechnął i zgadałaś sie z tą Panią o Kropalku :ok: :1luvu: Czas, czas jest najlepsza rzeczą ; naprawdę nie jest tak źle jak na 3 dni :wink: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie lis 29, 2015 11:58 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

Kocka, cieszę się, że masz nowego kotka. Trzymam kciuki za szybkie dogadanie się przez chłopaków!

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Nie lis 29, 2015 13:31 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

dzieki za slowa otuchy, Kropek jest straszliwie chudy ,wazy tylko 2 kilo , wetka wygolila mu dredy z jednej strony grzbietu to kregoslup sterczy mu jak taki kulki ,nawet trudno czesac , jak go biore to piorko , dobrze ze ma apetyt.

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Wto gru 01, 2015 20:35 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

alessandra pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Ciocia sie tak cieszy, jakby w tej flaszce nie mleko było :ryk:

Mleko. Od szalonej krowy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 03, 2015 18:55 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

Kropcio jest słodki :-) A jak jego zdrówko ?

Tulisiu, co robisz ? Odpoczywasz, czy cięzko harujesz, biedaczku ? 8O
A może bawisz się,ze swoim nowym kolegą ? :201461

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pt gru 04, 2015 13:48 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

gatiko pisze:Kropcio jest słodki :-) A jak jego zdrówko ?

Tulisiu, co robisz ? Odpoczywasz, czy cięzko harujesz, biedaczku ? 8O
A może bawisz się,ze swoim nowym kolegą ? :201461

Ano jest tak, znaczy nie jest za dobsze-ja siem stracham, Duzi tesz a Moris taki bjedny jest .. T. :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Oczka ma piękne, zielone-już je widać :ok: , ale tak nam się zrobiło...Moris ma grzyba , leczymy ...
Jest po pierwszej dawce zylexisu, mimo,że ładnie wyszedł z przeziębienia, wg mnie coś z oddychaniem ma nie tak..., sporo pije ...i wróciliśmy do kołnierza, niestety , chłopak nie jest zadowolony z tego ....
Nie wiem dlaczego wybiera od trzech dni najzimniejsze miejsce i tam przebywa; kołnierz zrobiłam miękki, łatwiej się mu je i tak nie obija mocno, a zapobiega w wylizywaniu się i drapaniu łepka.
Jest bardzo zmęczony ciągłymi zabiegami, najpierw oczka , tablety , teraz smarowanie i zastrzyk , a wcześniej już tyle przeszedł ...Najgorsze jest to,że już wcale nie chce sie tulić tak do mnie przez to , nie chce być w swoim ciepłym pokoju, tylko na kartonach w chłodnym pomieszczeniu z kuwetami, boje się , a mysli nieciekawe..czy coś z serduszkiem czy wyczerpanie, czy coś jeszcze innego? :(

alessandra

Post » Pt gru 04, 2015 14:02 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

Tuliś pogadaj z Moriskiem żeby tak Waszej Dużej nie martwił. Powiedz mu ,że my tu też się martwimy i czekamy żeby szybko wyzdrowiał, no!!! Nas jest dwie, was jest dwóch.. Zołza co prawda stara jest już i łysa ale ja urodą nadrabiam. Lilka. A i Duża mówi,że ściska mocno Waszą Dużą :1luvu:
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Pt gru 04, 2015 14:04 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

Moris, chłopaku :ok: :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt gru 04, 2015 15:33 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

Oj :(
Niech się pozbiera - musicie go zarażać dobrym nastrojem :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt gru 04, 2015 17:21 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

wtenczas pisze:Tuliś pogadaj z Moriskiem żeby tak Waszej Dużej nie martwił. Powiedz mu ,że my tu też się martwimy i czekamy żeby szybko wyzdrowiał, no!!! Nas jest dwie, was jest dwóch.. Zołza co prawda stara jest już i łysa ale ja urodą nadrabiam. Lilka. A i Duża mówi,że ściska mocno Waszą Dużą :1luvu:

Co mnje w Lilce tak dobsze usposabia, to ta jej skromność , no T. :mrgreen:

alessandra

Post » Pt gru 04, 2015 17:23 Re: Tulinek ,czyli kot, który...znów w interesie ;-)

morelowa pisze:Oj :(
Niech się pozbiera - musicie go zarażać dobrym nastrojem :ok:

Nastrój Ci u nas w sam raz 8) , szczególnie,że mnie korzonki powaliły cudnie :?
Ale nas troje w dobrym humorze póki co :wink:

Dziękujemy za kciuki i myśli dobre :1luvu:

alessandra

[poprzednia][następna]