Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozennak pisze:Witaj Pani Gibutkowa - podczytuję Panią od dawna, teraz trochę rzadziej, ale cenię zaangażowanie w kocie sprawy.
Otóż poszukuję transportu /jak najszybciej/ dla kocurro z Warszawy do Wrocławia.
Może coś Pani wie lub słyszała?
Gibutkowa pisze:Może Natka jak będzie u siostry by dla mnie to wzięła. Nati niedaleko mnie mieszka. Na pewno się będą w okolicy świąt z siostrą widziały. Instrukcją się nie przejmujSręcam według włanej inwencji zwykle bo dostaję różne kawałki z różnych drapaków i łaczę potem w jakąś funkcjonalną całość
Czekam właśnie na śruby i będe kończyć skręcać drapak, którego połowa jest z Trixie, a druga połowa jest z Rufi
Mulesia pisze:bozennak pisze:Witaj Pani Gibutkowa - podczytuję Panią od dawna, teraz trochę rzadziej, ale cenię zaangażowanie w kocie sprawy.
Otóż poszukuję transportu /jak najszybciej/ dla kocurro z Warszawy do Wrocławia.
Może coś Pani wie lub słyszała?
Co prawda nie jestem adresatką pytania, ale chyba mogę coś podpowiedzieć. Na FB działa grupa transportowa
https://www.facebook.com/groups/4258868 ... 9/?fref=ts
Gibutkowa pisze:Bozennak - jak tam zaraz pani, po prostu Gibutkowa
Co do transportu to polecam też wątek transportowy, zwykle tam znajdowaliśmy kotowozy
viewtopic.php?f=1&t=62304
Są też takie wątki na forum dogomanii, na szczurkowym, królikowym i pewnie innych
Mulesia pisze:Jeszcze tu możesz wpisać prośbę:
viewtopic.php?f=1&t=62304&p=11305770#p11305770
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Silverblue, zjawka i 76 gości