Moderator: Estraven

MonikaMroz pisze:barbarados pisze:Ale tylko na dziś ?
Takza miesiac następne

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:klaudiafj pisze:A ja jestem praktycznie pewna, że ona nie pracuje, kiedy Ty jesteś, bo jak Cię nie ma to musi pracować, odbija sobie że siedzi dłużej od Ciebie.
![]()
Głaski dla Panienek![]()
Klaudus czy ja jestem czy mnie nie ma ona siedzi cały czas na tyłku i gada przez telefon lub coś je. Wiem to bo koleżanki mi mówiły jak przychodzą do sklepu gdy Anna jest sama. Wiec po prostu ten typ tak ma![]()
A ostatnio przeszła sama siebie, rozmawiała z klientami wydlubując sobie wykałaczka coś z zębów. Ja myślałam ze sie spale ze wstydu

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

klaudiafj pisze: NJak Hills mogły jeść inne koty tak o RC nie mam takich informacji, ale było napisane na zooplusie, że jak kot je RC urinary i inne karmy to po prostu karma nie będzie działać. Kot musi być wyłącznie na urinary karmie, żeby działała. Wniosek z tego jest taki, że Marysi nie zaszkodzi ta karma, bo ona ją tylko je tak czasem, a swoje ma inne.
Ech cyrki, ale najważniejsze, że pomogło. Też będziemy dawać mocz do badania, ale teraz go nie dam. Bo bym płaciła podwójnie. I tak Kitusia ma karmę jeszcze urinary więc po co miałabym w połowe leczenia dawać mocz do badania, a potem znowu. Więc poczekam jeszcze ze 2 tyg.
Trzymam kciuki za wyniki Amy![]()
![]()
![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kalair pisze:Monia, Lafi kocha nakrętki, ale nie pomaga jej to nic a nic w zachowaniu figurki..![]()
Doberek!
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Gosiagosia pisze:Witaj Moniczko !
Ale ekstra zdjęcie !
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Baidu [Spider], Meteorolog1 i 35 gości