Zuzia i Pola po raz 33

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 28, 2015 22:48 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Hej :1luvu:
Trzymam za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lis 29, 2015 8:12 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Witam niedzielnie!
Wstałam, dziewczynki nakarmiłam, kuwetki posprzątałam, śniadanie zjadłam, lekusie zażyłam i niebawem zbieram się do roboty. Stracha mam wielkiego bo nie wiem co tam zastanę......ba , nie wiem nawet z kim pracuję bo jesteśmy na takim etapie że nawet nie wiadomo kiedy i kto się w pracy pojawi. 1/3 załogi jest na zwolnieniu, część albo przychodzi albo nie przychodzi, a z nowo zatrudnionych 8 osób przyszły tylko 2. Każdy dzień to zagadka i jak w rosyjskiej ruletce albo przyjdzie albo nie przyjdzie.
Wszyscy maja na wszystko wyrąbane i nikt się niczym nie przejmuje. Nie mam pojęcia co się z tymi ludźmi dzieje. Idę i tak naprawdę nie wiem co mnie czeka i z kim.

Mimo wszystko życzę miłej niedzieli.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lis 29, 2015 9:09 Re: Zuzia i Pola po raz 33

... a to Polska właśnie.
Trzymaj się.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lis 29, 2015 9:51 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Ewa L. pisze:Witam niedzielnie!
Wstałam, dziewczynki nakarmiłam, kuwetki posprzątałam, śniadanie zjadłam, lekusie zażyłam i niebawem zbieram się do roboty. Stracha mam wielkiego bo nie wiem co tam zastanę......ba , nie wiem nawet z kim pracuję bo jesteśmy na takim etapie że nawet nie wiadomo kiedy i kto się w pracy pojawi. 1/3 załogi jest na zwolnieniu, część albo przychodzi albo nie przychodzi, a z nowo zatrudnionych 8 osób przyszły tylko 2. Każdy dzień to zagadka i jak w rosyjskiej ruletce albo przyjdzie albo nie przyjdzie.
Wszyscy maja na wszystko wyrąbane i nikt się niczym nie przejmuje. Nie mam pojęcia co się z tymi ludźmi dzieje. Idę i tak naprawdę nie wiem co mnie czeka i z kim.

Mimo wszystko życzę miłej niedzieli.

powodzenia :ok:
dasz radę :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 29, 2015 13:05 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Eh...
Ciezko sie czyta takie posty, które sa realiami. Jedni robia specjalnie czasami tak, by drugim było ciężej.

Czekamy na informacje jak tam po pracy?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lis 29, 2015 17:12 Re: Zuzia i Pola po raz 33

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Nie lis 29, 2015 19:04 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Pozdrawiam niedzielnie i życzę spokojnej pracy :ok: :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lis 29, 2015 20:01 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Ewuś a to te nowe osoby dostały umowy o pracę? no bo jak tak mogły nie przyjść do pracy 8O
ot tak ? 8O 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lis 29, 2015 20:14 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Witaj Ewciu.
Widac że pracownicy treraz oraz lepsi, aż szkoda gadać :/
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie lis 29, 2015 20:38 Re: Zuzia i Pola po raz 33

I jak?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lis 29, 2015 22:38 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Powróciłam!
Wprawdzie wyszłyśmy ponad godzinę później bo .......właśnie wyrąbania ciąg dalszy.
Na dzień dobry zdenerwowała mnie taka nowa małolata a właściwie to co zaczęła opowiadać drugiej nowej. Opowiadała jak to wczoraj się wkurzyła bo wczoraj wyszła 10 min. później z pracy a ona nie będzie robić nadgodzin bo nikt jej za to nie zapłaci a w ogóle to ten sklep jej nie obchodzi bo ona przechodzi na ten nowo otwarty.
Miałam się wtrącić że tak naprawdę to nie ma znaczenia czy pracuje w Lublinie, Koszalinie czy Łodzi na Gorkiego, Ciałkoskiego czy Rydza Śmigłego ale pracuje w sklepie Stokrotka bez względu na lokalizację.
Później znów opowiadała jak to wczoraj się wkurzyła bo nawet nie była na przerwie a gdy chciała na nią iść to ta stara co to pracowała ostatni dzień bo na emeryturę poszła kazała jej się zapytać czy może iść na przerwę a stara była.
I to już dla mnie było przegięcie i wyszłam z szatni bo myślałam że coś mnie trafi. Pracowała z nami taka koleżanka która właśnie teraz odeszła na emeryturę ale to nie powód aby wołać na nią stara.
Właśnie dzięki temu dziewuszydłu wyszłyśmy tak późno bo ona skończyła i poszła do domu zostawiając burdel totalny.Nawet nie uprzątnęła śmieci w magazynie, nie sprzątnęła pieczywa, nie zwiozła pieczywa na wypieki do chłodni, nie pomogła umyć sklepu......ona skończyła i ona wychodzi.
Poza tym u siebie na stoisku jak tylko przyszłam zastałam totalny burdel. Ufajtane szyby w lodówkach, nie umyte blachy ani stelaż na kuwety do ekspozycji mięsa......chciało mi się płakać jak tam weszłam.
A żeby było mało to zrobiłam sobie krzywdę bo robiąc belkę w belownicy strzeliła mi plastykowa taśma którą związuje się belkę z kartonami i trafiła mnie prosto w kącik oka. Mam siną górną powiekę, zaczerwienione oko bo trzasnęły mi naczyńka i opuchnięty cały kącik oka.
Wiedziałam że niedziela to zły dzień by wracać po tak długiej nieobecności.
Na szczęście jutro mam wolne i po jutrze też.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lis 29, 2015 22:43 Re: Zuzia i Pola po raz 33

Podziwiam cierpliwość . Mnie by było słychac dwie ulice dalej :?
Nie znoszę takich zagrywek . I nie rozumiem szefostwa . Dlaczego nie reagują na takie zachowanie . Masz gdzie , to się zwolnij :evil:
Jutro odetchniesz :ok:

barbarados

Post » Nie lis 29, 2015 22:51 Re: Zuzia i Pola po raz 33

barbarados pisze:Podziwiam cierpliwość . Mnie by było słychac dwie ulice dalej :?
Nie znoszę takich zagrywek . I nie rozumiem szefostwa . Dlaczego nie reagują na takie zachowanie . Masz gdzie , to się zwolnij :evil:
Jutro odetchniesz :ok:

Nasze szefostwo jest obecnie na delegacji w Karpaczu pomaga przy nowo otwartym sklepie. Liderka która była nawet nie zdążyła zareagować . Pocieszam się tylko tym że jak już pójdą na ten swój sklep a liderka też tam przechodzi to da jej popalić bo potrafi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lis 29, 2015 22:53 Re: Zuzia i Pola po raz 33

:strach:
Ja należę do pokolenia młodych, ale przysięgam potrafię sie zachować i szanować ludzi z którymi pracuje.
Nie potrafiłabym sie tak zachować- ABSOLUTNIE! Jest to karygodne.
Wlasnie co szefostwo na to? Widza to?
Ja bym nie pozwoliła na takie zagrywki.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lis 29, 2015 23:06 Re: Zuzia i Pola po raz 33

a jest kto kolwiek kto to szefostwo zastępuje ?
Zostawiony burdel?zgłaszasz komu trzeba i paniusia robi wsteczny
I też bym miała wyrąbane,robiła co do mnie należy i ój
A tak to pewnie jest na zasadzie ,Ewa przyjdzie,Ewa sprzątnie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]