Kacperek[']Franuś[']Morusek[']FIP-ot i miłosierdzie boskie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 28, 2015 7:53 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Oj Aniu, wiem co czujesz i ile jest goryczy w sercu. Trudno pogodzić się z taką niesprawiedliwością . To dzieci kocie tylko i nie zasłużyły na ból i cierpienie. Za co? W imię czego? Nie ma niewinniejszych istot niż zwierzęta. Nie znam innych co tak wybaczają , ufają i kochają. Nawet jak zaznają zło od " rasy wyższej " .Nie są pamiątliwe . Tyle złego ich spotyka bo tzw człowiek rości sobie do tego prawo. Ilu jest wśród nich biegających do kościoła. Wstrętne to.
Brak mi słów by ciebie pocieszyć. Nie ma takich.Kilka lat temu na fip odeszła 3- ka z czwórki uratowanego przez męża rodzeństwa. Myślałam, że walka o ich życie została wygrana.Były już we własnych domach ale to ich nie uratowało. Tyle rozpaczy, tyle kochających ludzi płakało i cierpiało.
Mój ukochany Bisek odszedł na fip. Jak był maluni siła śmierci go wydraliśmy . Przypomniała sobie o nim jak był szczęśliwy. Może za bardzo...
Ktoś mi wtedy powiedział "Bóg dał i Bóg zabrał " i mało go nie ...
Trzymaj się. Nie powiem nic mądrego. Boli jak cholera.
Masz trudne chwile przed sobą. Bardzo ciężkie. Sił życzę.
Wygłaszcz pociechy ode mnie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lis 28, 2015 13:45 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

ASK@ pisze:Mój ukochany Bisek odszedł na fip. Jak był maluni siła śmierci go wydraliśmy . Przypomniała sobie o nim jak był szczęśliwy. Może za bardzo...
Ktoś mi wtedy powiedział "Bóg dał i Bóg zabrał " i mało go nie ...

Na grobie mojej opisywanej wyżej Babci widnieje napis
''Nie było pomocy dla Ciebie, Pan Jezus powiedział, ja przyjdę po Ciebie'' ot i miłosierdzie p.......
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lis 28, 2015 15:24 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Aniu, mocno przytulam :cry: :cry: :cry:
I dużo głasków dla Franusia :201461 i Moruska :201461
O Kacperku też dużo myślę, o słodziaczku małym :cry:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Sob lis 28, 2015 16:00 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Baltimoore pisze:Aniu, mocno przytulam :cry: :cry: :cry:
I dużo głasków dla Franusia :201461 i Moruska :201461
O Kacperku też dużo myślę, o słodziaczku małym :cry:

Agnieszka, może głupio to zabrzmi, ale staram się nie myśleć o Kacperku, nie myślę bo bym oszalała chyba.
Staram się myśleć o tych co mam jeszcze mam pod swoją opieką i żyć dla nich wyłącznie.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob lis 28, 2015 16:36 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

To jest taka reakcja obronna organizmu z Twojej strony i całe szczęście, że jakaś jest. To chyba normalne.
Bo przecież my Ci współczujemy i współodczuwamy, ale to są TWOJE kotki,TY je wyniańczyłaś od urodzenia,TY się nimi teraz opiekujesz, jesteś z nimi.
Aniu, nie mam jak Cię pocieszyć, to chociaż na odległość tulam. I wszystkie Twoje kotki.

Baltimoore

Post » Sob lis 28, 2015 19:37 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Baltimoore pisze:To jest taka reakcja obronna organizmu z Twojej strony i całe szczęście, że jakaś jest. To chyba normalne.
Bo przecież my Ci współczujemy i współodczuwamy, ale to są TWOJE kotki,TY je wyniańczyłaś od urodzenia,TY się nimi teraz opiekujesz, jesteś z nimi.
Aniu, nie mam jak Cię pocieszyć, to chociaż na odległość tulam. I wszystkie Twoje kotki.

Jest w tym wszystkim i dobra wiadomość, jutro ma jechać do swojego domku Tygrysek.
Kotek jest zdrowy, zaszczepiony ale nie wykastrowany, nowy domek to bierze na siebie.
Pani doktor powiedziała, że nie widzi przeciwwskazań i to dla niego szansa.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lis 28, 2015 19:45 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Choć trochę szczęścia w nieszczęściu.

Za Tygryska i za jego nowy domek :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob lis 28, 2015 20:13 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Aniu strasznie się cieszę szczęściem Tygryska :1luvu:

Dobrze, że choć jakaś dobra wiadomość i dla Ciebie mały kamyczek z serca spada.

Baltimoore

Post » Nie lis 29, 2015 11:05 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Tygrysek pojechał do domku, biedulek odchoruje stres bo to wrażliwy kotek ale wiem, że w nowym domku będzie miał dobrze.
Ostatnie zdjęcia w naszej rodzince

Obrazek Obrazek Obrazek

Dzidulek z Tygryskiem bardzo się lubiły i wojowały ze sobą.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lis 29, 2015 13:51 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Bądź szczęśliwy dzieciaku :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lis 29, 2015 14:05 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Jeszcze raz za Tygryska i za Was wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lis 29, 2015 16:23 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Wszystkiego najlepszego Tygrysku :ok: :201461

Baltimoore

Post » Nie lis 29, 2015 18:53 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Aniu,

Wysłałam Ci PW.

Inezka-Pinezka

Od: Sob sie 09, 2014 19:25

Post » Nie lis 29, 2015 18:54 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Bądź szczęśliwy w nowym domku Tygrysku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lis 29, 2015 19:42 Re: Kacperek FIP['] Franuś, Morusek FIP,gdzie miłosierdzie B

Dużo stworzeń odchodzi zbyt wcześnie i niestety nic na to się nie poradzi.Pomyśl o tych wszystkich ogonkach uratowanych,wydartych śmierci i może to były właśnie cuda? Trzymam mocno :ok:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

[poprzednia][następna]