Ziemniaki z ogniska maselkiem i solaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajajajajajaj
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Jem kokosanki bardo dobre![]()
anulka111 pisze:Jem kokosanki bardo dobre![]()
Moli25 pisze:anulka111 pisze:Jem kokosanki bardo dobre![]()
Eh22:00 a my o ziemniakach
![]()
Zjadłabym zjadła...
anulka111 pisze:Zimno,bylam wywalic smieci przed chwila,to choda za mna teraz placki,a Wy o ziemniakach z kominka - no to choc kokosanki sobie zjem
anulka111 pisze:biszkopty mniam mniam, jak sie nie uspokoicie to zaraz zrobie sobie salatke z majonezem
dwie zamulily mnie, mam kilka na poranek hyhykalair pisze:anulka111 pisze:Zimno,bylam wywalic smieci przed chwila,to choda za mna teraz placki,a Wy o ziemniakach z kominka - no to choc kokosanki sobie zjem
zjadłaś wszystkie?
anulka111 pisze:dwie zamulily mnie, mam kilka na poranek hyhykalair pisze:anulka111 pisze:Zimno,bylam wywalic smieci przed chwila,to choda za mna teraz placki,a Wy o ziemniakach z kominka - no to choc kokosanki sobie zjem
zjadłaś wszystkie?![]()
Dalej chodzi za mna salatka albo jajka w majonezie
anulka111 pisze:Tez bym zjadla.
Swoja droga chyba zwariowalam.....caly tydzien marzylam by pospac troche....kiepsko sie czuje a jednak siedze
klaudiafj pisze::crying: Wszędzie jedzą te biszkopty. A u mnie stało się - kurtka droga zimowa kupiona parę lat temu co roku przez okres wiosenno-letni kurczyla się w szafie. I w tym roku skurczyła się całkiem i juz w nią nie wchodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 8 gości