Po wódkę to pewnie dopiero w grudniu pojadę, ale pewnie, że się pochwale jak wyszło!
Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:Ja robie straszne byki, bo pisze szybko i bezwzrokowo i potem sie okazuje ze nie trafilam ze spacja
smieje sie ze jestem takim... dyslektykiem klawiaturowym
O matko... a gdzie to byliscie?? My bylismy raz na Fuertaventurze i zakochalismy sie w hiszpanskich klimatach i w hiszpanskiej kuchni![]()
Asia koniecznie melduj o rezultatacha jak bedzie problem z wypiciem to wiesz... mysle ze kwestia zgadania i wpadniemy z forumowymi dziewczynami... Ja Jou i Klaudia mieszkamy na "kupie" Moli dojedzie i biba jak sie patrzy
Bedziesz musiala jeszcze dokupic ^^ albo my dowieziemy swoj arsenal
bilety po 18 zł do Asi

Moli25 pisze:PixieDixie pisze:Ja robie straszne byki, bo pisze szybko i bezwzrokowo i potem sie okazuje ze nie trafilam ze spacja
smieje sie ze jestem takim... dyslektykiem klawiaturowym
O matko... a gdzie to byliscie?? My bylismy raz na Fuertaventurze i zakochalismy sie w hiszpanskich klimatach i w hiszpanskiej kuchni![]()
Asia koniecznie melduj o rezultatacha jak bedzie problem z wypiciem to wiesz... mysle ze kwestia zgadania i wpadniemy z forumowymi dziewczynami... Ja Jou i Klaudia mieszkamy na "kupie" Moli dojedzie i biba jak sie patrzy
Bedziesz musiala jeszcze dokupic ^^ albo my dowieziemy swoj arsenal
O to to to, ja wyskoczę z samolotu na Modlinie a Asia mnie na balkonie pewnie złapie,
Wy slazaczki dojedzie tylko do Wrocławiabilety po 18 zł do Asi
![]()
![]()
PixieDixie pisze:Wodka wodka... wina dajhahaha
Swoja droga trzeba by kiedys sie spotkac. Z jou sie juz znamyw grudniu idziemy razem na warsztaty
Klaudia mieszka tez rzut beretem... Moli autostradka ij est myk myk u nas...
Asia ty w samolot i tez .. moze do wrocka do moli i potem razem do nas/:D hihih patrzcie jaka logistyka w glowie
PixieDixie pisze:to co w styczniu??:D zapraszami mowie powaznie
![]()
Martuś? KIra? Klaudia? Asia? Reflektujecie wypad w Góry** ??
** - tarnowskie gory
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, marivel i 21 gości