anita5 pisze:Tulinku, Ciocia Puszatek dobrze mówi!

a chciałem powiedzieć,że jusz jestem dobry chłopak do tego nowego, tego Morisa no. T.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Tulinku, Ciocia Puszatek dobrze mówi!
kocka pisze:No i jest ten łacity gosciu, mowia na niego Kropek , ale jest sprawa Tuliś on strasznie przymilny do dużej i chudy jak patyk ,cale dwa kilo starego kota , strasznie mnie to wkurza az zaatakowalem kontener z Kropem , no i teraz siedzi w pokoju a Duza mu tylko smakolyki donosi i sie rozczula. A mnie daja tylko tabletki na spokojnosc a jak tu byc spokojnym? No jak ? Kminek-kumpel w niedoli
alessandra pisze:kocka pisze:No i jest ten łacity gosciu, mowia na niego Kropek , ale jest sprawa Tuliś on strasznie przymilny do dużej i chudy jak patyk ,cale dwa kilo starego kota , strasznie mnie to wkurza az zaatakowalem kontener z Kropem , no i teraz siedzi w pokoju a Duza mu tylko smakolyki donosi i sie rozczula. A mnie daja tylko tabletki na spokojnosc a jak tu byc spokojnym? No jak ? Kminek-kumpel w niedoli
Kminek, brachu, ja Ciem rozumiem jak nic, ale wjesz, ja se przemyślałem - gupio być tak sam, pacz, Duże tez som we dwa to i kotom we dwa lepiej , nie? Duża Cię kocha dalej, tylko teraz bardziej musi to pokazać , żebys wjedizął bardziej i nie gonił nowego , a potem będzie dobszeT.
kocka pisze:jestem jeszcze w pracy , od 9 rano , az sie boje co zastane po powrocie , zdjecia obiecuje jutro porobic i pokazac Kropka , Kminek sie uskarza ale ja juz wiem ze mu zaraz przybedzie w talii przez Kropka bo mu dogadzam ,smaczki podstawiam , drapie za uchem i po brzuchu , a jutro pedem na rynek po wolowine ulubiona, planuje w niedziele "okazanie " oj bedzie sie dzialo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie i 1352 gości