Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) zdjęcia str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2015 23:25 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Hahaha Aguś :) U mnie jest ciut lepiej, bo w połowie przypadków to Marysia froteruje Tosią podłogę więc mają co robić. Ale w połowie przypadków to też taka rozpacz że nudy, że myslę o 4 małym kocie co by miał kto się bawić z Tosią :twisted: Ale oczywiście nie będzie czwartego - jestem całkowicie już spełniona, jeżeli chodzi o koty i ich liczbę :)

Ale przyznam, że przed Tosią byłam jak matka pragnąca dziecka kociego :D Długo myślałam o 3 kocie, oj długo - a teraz już nie mam już ciśnienia odkąd mam Tosię :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lis 26, 2015 23:28 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Aha , Chcesz ?!? :mrgreen:
Klaudia , poczekaj aż Tosia dorośnie :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lis 26, 2015 23:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Klaudia bardzo się cieszę ze z Kitusia już lepiej, trzymałam kciuki za dziewuszkę cały czas :1luvu:

Jej Tosia juz duuuuza panienka, ślicznie wyrosła :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw lis 26, 2015 23:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Duża :) Na wysokość prawie jak Kitusia, ale raczej ją przerośnie :) Dziękuję za kciuki Kasiu :)
Basiu jak Tosia dorośnie, czyli co? :D

Jaju pamiętam jak Mirka wyciągnęła Tosię z transporterka i postawiła ją na podłodze i ta zaczęła biegać w kółko przed siebie :D Normalnie klamka z nogami :D Taka mała i chuda - czegoś takiego jeszcze nie widziałam, tak małego kota :D :ryk: Ledwo mi z dłoni wystawały jej nogi, takie krótkie jak moje palce :D

klaudiafj

Post » Pt lis 27, 2015 0:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

klaudiafj pisze:Duża :) Na wysokość prawie jak Kitusia, ale raczej ją przerośnie :) Dziękuję za kciuki Kasiu :)
Basiu jak Tosia dorośnie, czyli co? :D

Jaju pamiętam jak Mirka wyciągnęła Tosię z transporterka i postawiła ją na podłodze i ta zaczęła biegać w kółko przed siebie :D Normalnie klamka z nogami :D Taka mała i chuda - czegoś takiego jeszcze nie widziałam, tak małego kota :D :ryk: Ledwo mi z dłoni wystawały jej nogi, takie krótkie jak moje palce :D

co nie, taki mały robaczek był :201461 :201461 a teraz jaka panna się zrobiła :201461 :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt lis 27, 2015 0:45 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Dorośnie , czyli bedzie miała tak ze dwa latka . Zatęsknisz za kociakiem . Taki malutkim :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lis 27, 2015 7:24 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Dzieci rosną szybko. Właściwie niepostrzeżenie. Nagle z malusząt nieporadnych robią się duże. A koty, to nawet dorosłe. Za dwa lata, to Klaudia może sama pobiega po kapuście, albo pogada z bocianem... Różnie w życiu bywa.
Człowiek strzela, Pan Bóg kule nosi. :wink:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt lis 27, 2015 10:33 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Hejka Bytomiaczki! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 27, 2015 10:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Cześć Klaudia!
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lis 27, 2015 13:25 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Hej Dziewczynki :)

Kocie dzieci rosną błyskawicznie!

Tutaj porównanie, choć słabe. Może w weekend porobię kotom zdjęcia :)
Obrazek

A tutaj obie plątały mi się po stole - i Tosia ugryzła Kitusie w tyłek. Co Kitusia na to? Dała jej lekcję, że należy starszych szanować :)
Najpierw wykład o dobrym zachowaniu:
Obrazek
A potem lanie :D
Obrazek

Czekamy na kurriero :D Koty już czują go w powietrzu i nie umieją wysiedzieć na tyłkach :D

klaudiafj

Post » Pt lis 27, 2015 14:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Hehehehe,
Cudowne nauki :mrgreen:
Tosik rośnie jak na drożdżach, ale wiem cos o tych kocich szybko rosnących dzieciach. Fuks niedługo 5 kg bedzie ważyć 8O ja juz ledwo go nosze!

Juz był kurier? Dzieci zadowolone z paczki :mrgreen:

Nie moge napatrzeć sie na oczka Kitusi, jest wyjątkowej urody :love:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lis 27, 2015 15:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

klaudiafj pisze:Hej Dziewczynki :)

Kocie dzieci rosną błyskawicznie!

Tutaj porównanie, choć słabe. Może w weekend porobię kotom zdjęcia :)
Obrazek

A tutaj obie plątały mi się po stole - i Tosia ugryzła Kitusie w tyłek. Co Kitusia na to? Dała jej lekcję, że należy starszych szanować :)
Najpierw wykład o dobrym zachowaniu:
Obrazek
A potem lanie :D
Obrazek

Czekamy na kurriero :D Koty już czują go w powietrzu i nie umieją wysiedzieć na tyłkach :D

A to Tosia lobuziaczek :ryk: A Kitusia jak dobra mama tylko odwrotnie, powinna pierw lanie a pozniej wyklad.. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lis 27, 2015 15:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Był kurier :D Koty zachwycone, bo mamy pełne szuflady:

Obrazek Obrazek Obrazek

Suche mają Royale C. Laserek się bardzo podoba! Jest świetny, nawet w ciągu dnia można w drugim pokoju puszczać :) I jeszcze mają drapak na ścianę, który był w gratisie i wiszącą zabawkę na drapak :D

klaudiafj

Post » Pt lis 27, 2015 15:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Ależ zapasy!
Pewnie na tydzień :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt lis 27, 2015 15:24 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 6 :) - ZDROWIA DLA KITUSI! zdjęcia

Cudowne szuflady :mrgreen:
U mnie tez aż pęka w szwach kocia szuflada i jedna szuflada w zamrażarce z surowizna :mrgreen:

Maż dzis do mnie mowi, co jemy na sniadanie? A ja mowie nie ma pieczywa nie ma mleka, idź do sklepu chyba ze chcesz cos z szuflady dzieci tam jest zawsze wybór :lol: parsknął śmiechem i poszedł do sklepu :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]