Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Dziewczyny ale dzisiaj miałam ruch. Nowy towar, BYŁAM SAMA na sklepie ( co chyba lepiej wpływa na klienta), i całkiem ładny utarg. Menager był zadowolony.
Zapytał mnie czemu tak si dzieje. I co ja miałam mu powiedzieć, ze koleżanka siedzi z dupa i nie interesuje sie klientami? Powiedziałam mu ze i towar dobry i ze może odpowiednie podejście do klienta. Niech sam wysnuje wnioski![]()
Bo ja dzisiaj nawet nie usiadłam. Bo mimo ze to lumpeks to ludzie potrzebują by pogadać, by im doradzić, zachęcić czy pomoc w szukaniu. A Ania niestety tylko siedzi i je albo gada przez telefon.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

klaudiafj pisze:O jej, no to nie fajnie. Może za to zostaniesz kierownikiem jak powiesz o tym szefowiMoże zatrudni kogoś innego - dwie osoby to mało, no chyba, że sklep nie duży
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

klaudiafj pisze:A może ona się mści? za to, że wychodzisz po 4h a ona kibluje na 8
ja nie mam rodziny, dziecka i nie potrzebuje takiej pracy. Ja mam tez inne zajęcie na które potrzebuje czasu i taka praca mi pasuje.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Ja nie wiem. Ona sie ciagle tam nudzi. Ja jakoś dziwnie nigdy. Bo jak nie ma ludzi to pozamiatam, ubrania uporządkuje albo przeglądam zeby wiedzieć co jest. Bo czasem klient sie pyta o konkretna rzecz to potem łatwiej znaleźć. No ale ja kierowniczka nie jestem wiec ja nie będę jej poleceń wydawać. A przez miesiąc jak sklep otwarty to ńie zamiotła ani razu nie mówiąc juz o zmywaniu podłogi. :s:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 15 gości