Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:a to bez różnicy jedna czy dwie,mniejsza o to już
Ja cały czas się namyślam nad elektryczną szczotą do zębów ,różne opinie czytam,rzeczywiście jest dużo lepsza od zwykłej ?
MB&Ofelia pisze:A nie wiecie jak się ma szczoteczka soniczna do "nazębnika"? Dojdzie wszędzie czy tylko tyle co elektryczna?
klaudiafj pisze:Hej Ewuś
Ja się nie przekonałam jeszcze do szczoteczek elektryczych - raz m. kupił dwie po 20 zł i kręciły się tak, że ja szybciej biegam
Ja zauważyłam, że nić dentystyczna jest świetna, wątpię, że szczoteczka będzie lepsza od nici.
A kiedy robisz choinkę dziewczynom? Pola i Zuzia bawią się choinką? Ja to będę mieć cyrk teraz, ale się cieszę - mam plastikowe bombki więc nic nam nie grozi
Moli25 pisze:Dobre szczoteczki elektryczne to wydatek rzędu 200-300 zł. Ale to juz lepiej dołożyć 100 zł i kupic soniczna.
Elektryczna szczoteczka jest niezastąpiona wg mnie.
Nie wyobrażam sobie wrócić do ręcznego machania. Ja ładuje raz na 3 tygodnie i zeby sa duzo lepiej doczyszczone. Tyle ruchów co zrobi szczoteczka elektryczna to nigdy sie nie osiągnie manualna.
Ja polecam.
Ja sie boje choinki... Molka nie zainteresowana, ale Fuks perszing cos czuje bedzie sie na nia wspinać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 13 gości