barbarados pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wygodne są - przynajmniej jak przymierzałam w sklepie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Odbieram , tylko nie mogę wysyłać
Ok to zrobię fotkę i puszczę ci mmsem.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Odbieram , tylko nie mogę wysyłać
Ok to zrobię fotkę i puszczę ci mmsem.
tu poka
Ewa L. pisze:A i dziś dostałam też jeszcze jeden prezent na mikołajki/imieniny/gwiazdkę jednocześnie .
Ostatnio narzekałam że psuje mi się elektryczna szczoteczka do zębów bo coraz częściej muszę ją ładować i mamusia kupiła mi soniczną szczoteczkę do zębów remingtona z trzema programami mycia.
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:u mnie długo dochodzi nie wiem czemu ,dawaj tutaj
Napisało że otrzymane.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:A i dziś dostałam też jeszcze jeden prezent na mikołajki/imieniny/gwiazdkę jednocześnie .
Ostatnio narzekałam że psuje mi się elektryczna szczoteczka do zębów bo coraz częściej muszę ją ładować i mamusia kupiła mi soniczną szczoteczkę do zębów remingtona z trzema programami mycia.
Soniczna szczoteczka jest świetna![]()
Ja mam elektryczna, ale marzy mi sie soniczna![]()
Ale ja mam wiele marzeń
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:u mnie długo dochodzi nie wiem czemu ,dawaj tutaj
Napisało że otrzymane.
bo sama wiadomość jako wiadomość dotarla
Tylko ja widzę "wiadomość nie pobrana" i tyle otrzymane
Poczekam najwyżej
Myszolandia pisze:a to bez różnicy jedna czy dwie,mniejsza o to już
Ja cały czas się namyślam nad elektryczną szczotą do zębów ,różne opinie czytam,rzeczywiście jest dużo lepsza od zwykłej ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], Silverblue i 13 gości