Atta pisze:Poproszę: tunel (nr 11), pilniczek (nr9), miskę ceramiczną (nr7) I jeszcze sobie pooglądamMoże bedą jeszcze jakieś sweterki damskie czy coś?
Jakieś będą chyba, i coś pewnie też
Notuję tunel, pilniczek, miska z kotami.
Dziękuję bardzo

Atta pisze:Poproszę: tunel (nr 11), pilniczek (nr9), miskę ceramiczną (nr7) I jeszcze sobie pooglądamMoże bedą jeszcze jakieś sweterki damskie czy coś?

alessandra pisze:I prosze jeszcze nr 6 polar bardzo męski jasny XL oraz koszulke nr 4 biało-czarną póki Atta nie zakosi
Niom, to mam chałupę i w co sie odziać
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:I prosze jeszcze nr 6 polar bardzo męski jasny XL oraz koszulke nr 4 biało-czarną póki Atta nie zakosi
Niom, to mam chałupę i w co sie odziać
Szanowna Koleżanka niech pisze z jakiej kategorii wybiera te numerki, bo się powtarzają w każdym dziale te same
Myślisz, że mogą mi dać po numerku ze wszystkich działów?o..o

alessandra pisze::ok:

Nelly pisze:alessandra pisze::ok:
Dopisałam do Twoich zakupów kamizelkę polarową wiśniową z PTTak?
Bardzo dziękuję
Atta pisze:Chciałam dopytać czy aby nie tu był wystawiony różowy sweterek z kapturem? Bo ja tu trafiłam dziś za pośrednictwem koleżanki, co to ten sweterek sobie upatrzyła , ale mi się dostanie bo już go ni ma
alessandra pisze:Nelly pisze:alessandra pisze::ok:
Dopisałam do Twoich zakupów kamizelkę polarową wiśniową z PTTak?
Bardzo dziękuję
Aprosze bardzo dopisywać, byle nie kota
Nelly pisze:Atta pisze:Chciałam dopytać czy aby nie tu był wystawiony różowy sweterek z kapturem? Bo ja tu trafiłam dziś za pośrednictwem koleżanki, co to ten sweterek sobie upatrzyła , ale mi się dostanie bo już go ni ma
Jest jest! Tylko wycofałam bo nie było zainteresowania nim, widać zbyt szybko![]()
To bardzo dziękuję bo rozumiem, że ma być ? Był za 3 zł. Fotkę Ci pokażę. Taka bawełniana sznurowa wełna. Nie mięciutki jak pisałam ale za to nie mechli się i nie zmienia kształtu
wiec tak! tak! tak! musi być Atta pisze:Nelly pisze:Atta pisze:Chciałam dopytać czy aby nie tu był wystawiony różowy sweterek z kapturem? Bo ja tu trafiłam dziś za pośrednictwem koleżanki, co to ten sweterek sobie upatrzyła , ale mi się dostanie bo już go ni ma
Jest jest! Tylko wycofałam bo nie było zainteresowania nim, widać zbyt szybko![]()
To bardzo dziękuję bo rozumiem, że ma być ? Był za 3 zł. Fotkę Ci pokażę. Taka bawełniana sznurowa wełna. Nie mięciutki jak pisałam ale za to nie mechli się i nie zmienia kształtu
Ufff dzięki!! bo latam po tych bazarkach jak wariatką myśląc ,ze moze Ona pomyliła strony i żeby mi się tylko upiekłowiec tak! tak! tak! musi być

aleusha pisze:Moja paczka też dzisiaj dotarła, dziękuję. Ciuchy świetne.
cytryna pisze:melduje, że paczka dotarła
RE-WE-LA-CJA
wszystko super, dzięki wielkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 21 gości