Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Woliere zostawiłam otwartą.Bo jak sprzatałam kuwetę to Bella poszła na okno ułozyła i usnęła na słoneczkuTo już jej nie zamykalam.
terenia1 pisze:CatAngel pisze:Woliere zostawiłam otwartą.Bo jak sprzatałam kuwetę to Bella poszła na okno ułozyła i usnęła na słoneczkuTo już jej nie zamykalam.
Gosiu to gdyby Bella już została poza wolierą to można Kokosza dać do woliery , zamknięcie w boksie bardziej pogłębia jego nieprawidłowe zachowanie
Iwona11 pisze:Kiermasz świąteczny w Urzędzie - 9 grudnia, w kolejnym tygodniu terminy są już zajęte. Na Wydziale Filologii - 10,11 grudnia - w zależności od obsady jeden z tych dni lub obydwa.
Zapraszam do udziału![]()
Kto ma jakieś fajne rzeczy do przekazania, książki, ozdoby świąteczne i inne różności, proszę o info.
mir.ka pisze:Iwona11 pisze:Kiermasz świąteczny w Urzędzie - 9 grudnia, w kolejnym tygodniu terminy są już zajęte. Na Wydziale Filologii - 10,11 grudnia - w zależności od obsady jeden z tych dni lub obydwa.
Zapraszam do udziału![]()
Kto ma jakieś fajne rzeczy do przekazania, książki, ozdoby świąteczne i inne różności, proszę o info.
mogę być od rana 9 i 10.12, poszukam jakis książek to zabiorę
Mara S pisze:Czy Vega jest zarezerwowana? Pilne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości