Koszt badań i zabiegu to ok.200 zł.Oczywiście wkleję fakturę.
edit: Tino jest już w lecznicy.Kilka ząbków będzie musiał mieć usuniętych.Był bardzo, bardzo grzeczny, wetka go chwaliła.
Fanty są uszyte w znacznej większości z materiałów używanych, ale są uprane, czyste, kotom powinny się podobać.Wszystko prałam w pralce.
Bazarek potrwa do niedzieli 29.11 do godz.18.00
Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Zapraszam.
1.Posłanko ( 50 x 36 cm) z czarnego, mięciutkiego futra, spodnia strona to czerwony polar.W środku jest warstwa otuliny.Polar jest krwistoczerwony, nie żadna marchew.
Cena wywoławcza 15 zł.

2.Posłanko z czarnego, miękkiego, ale grubego futra, spód to polar w pięknym, zielonym kolorze ( na zdjęciu jakiś wypłowiały

Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

3.Posłanko dwa w jednym, bo jest wyjmowany gruby materacyk obszyty nowym, bawełnianym materiałem.Może być jako osobne posłanko, materacyk do transporterka.Całość to mechate, ale nie milusie czerwone futro.Wymiary 56 x 36 cm.Moim kotom się bardzo podobało.
Cena wywoławcza 18 zł.

4.Posłanko z czerwonego futra, spód z czarnego polaru ,zapinane na zamek na środku.Do tego materacyk obszyty satyną.Wymiary 60 x 37 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

5.Dwie przecudne poduchy, mięciutkie i leciutkie jak piórko.Uszyte są z nowego weluru w ciemnofioletowym kolorze.Welur jest mieniący się, trudno mi było zrobić zdjęcie, ale gorąco polecam.W środku są dwie warstwy tzw,waty, czyli otuliny.Wymiary 50 x 45 cm.
Cena wywoławcza każdej 12 zł.

Licytuje ( obie) aleusha za wywoławczą.Dziękuję

6.Pomarańczowy polarowy koc z frędzelkami.Duży, ale cieniutki, taki elastyczny, nie wiem, jak to określić.Kolory neonowe wręcz.Wymiary 180 x 115 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje alessandra za 17 zł .Dziękuję

7.Śnieżnobiały kocyk z nowej mikrofazy o wymiarach 80 x 72 cm.Ma aplikację.Mikrofaza to najmilszy chyba materiał, leciutki i puchaty.
Cena wywoławcza 12 zł.

Licytuje Atta za wywoławczą.Dziękuję

8.Komplet z polaru w kolorze szarym z białymi i pomarańczowymi elementami.Posłanko ( 48 x 34 cm) ma materacyk obszyty bawełnianym materiałem w bardzo kolorową kratkę, może być osobnym posłankiem, lub materacykiem do transporterka.Do tego jest poducha ( 39 x 35 cm).
Cena wywoławcza 20 zł.

9.Uroczy komplecik z niebieskiego polaru z motywem serduszek.Posłanko ma wymiary 48 x 33 cm i oczywiście wyjmowany materacyk.Podusia jest uszyta z resztek, ma kieszonkę w kształcie serca, do której można włożyć myszkę i kot ma zabawę.Mogę też przyszyć "pomponik" na sznureczku, też kota na pewno zainteresuje.Wymiary 39 x 35 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

10.Materacyk ( pomarańczowy) do transporterka, pokrowiec z pięknego materiału made in England, to lekko błyszcząca bawełniana satyna.Wymiary 56 x 30 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

11.Materacyk do transporterka (47 x 37 cm), bawełniany, a pokrowiec z materiału jak wyżej.
Cena wywoławcza 10 zł.

12.Materiał polarowy w kolorze terakoty i z niego uszyłam dwa posłanka ( 50 x 30 cm) .W środku śliczne materacyki.Do tego kocyki :
a/ 92 x 62 cm
b/120 x 61 cm.Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

Cena kompletu ( posłanko + kocyk do wyboru) 18 zł.
Jeśli ktoś chciałby to mam też gratisową poduchę ( 47 x 42 cm) z tego samego materiału z otuliną w środku.Podusia-alessandra

13.Posłanka uszyte ze starego futra typu "miś"

a/55 x 42 cm.
b/47 x 33 cm.
Cena wywoławcza 6 zł każde.

Licytuje ( oba) alessandra po 10 zł każde.Dziękuję

14.Kocyk z polaru ( 86 x 70 cm).Używany, ale za to jakie motywy

Cena wywoławcza 8 zł.

Gratisy:
1.Podusia z Kubusiem Puchatkiem.Kolory bardzo żywe, o wiele ładniejsze niż na zdjęciach.W środku trochę już sfatygowane wypełnienie, ale i tak jest to ładne.Wymiary 35 x 35 cm.

alessandra
2.Szal ( kocyk? ) w kratkę.Wymiary 180 x 54 cm.dość cienki.

3.Posłanko z niebieskiego futra, uszyte z resztek, ale naprawdę fajne, grube i miękkie.Wymiary 48 x 31 cm.

aleusha
Zapraszam.