Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2015 20:16 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Moze Molinki utrafią 100teczke :smokin:
Czesc Kira weekendowo :mrgreen:
Co planujecie na weekend :mrgreen: :?:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lis 20, 2015 20:17 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

:201419 :201419 :201419 :201419 :201419 :201419
Ale fajnie w koncu mi sie udało :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pt lis 20, 2015 22:20 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

O wy niedobre! :D
Molinki kochane na weekend mam tak:
W sobote troche pospac, potem schronisko, spotkanie fundacji i pieczenie piernikow z dziewczynami ze schroniska na grudniowa akcje :)
A w niedziele basen i sauna, moze kino :D
A Wy jakie macie plany?
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Nie lis 22, 2015 17:02 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Hop Hop

Jak koteły... ładnie seteczke walnełaś:D

Jou jak niedziela? plany wypalily?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie lis 22, 2015 22:06 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Oczywiscie nie wypalily, nie chcialo nam sie ruszyc i kasy troche szkoda. Kino teraz to jest wydatek jakby nie wiem co to bylo O.o Zreszta jutro mam znowu dentyste wiec juz nastroj mam kiepski. Czeka mnie kanalowka i juz ostatnie dwie wizyty do niej podchodzilam, ale przez stan zapalny w zebie nie lapie mi znieczulenie. Pol twarzy nie czuje, a zab jakbym w ogole znieczulenie nie dostala. Mialam teraz antybiotyk i jutro kolejna proba. Jesli nie wypali to poprosze goscia zeby zaleczyl mi jakis inny zab, a z tym kanalowym pojdze do gabinetu w Katowicach gdzie tez dziala moje ubezpieczenie medyczne ( mam 70% doplaty do denstysty wiec glupota byloby nie korzystac) i sprobuje ze znieczuleniem komputerowym. Moze takie by zadzialalo, podane bezposrednio pod zebem... Nie wiem. Tyle dobrze, ze ten moj dentysta to nie taki rzeznik jak wczesniej mialam. Juz mi sie 2 razy zdarzylo, ze mi robili na pol zywca kanalowe. :/
Obrazek

jou

Post » Nie lis 22, 2015 22:17 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

:strach: o zgrozo jaka historia z dentysta :strach:
Ja bardzo lubie chodzić do stomatologa, ale moze dlatego ze mam wszystko robione na biezaco i zadnych większych dziur nie mam :ok:
Teraz jestem po profesjonalnym wybielaniu zębów i mam uśmiech jak z Hollywood :mrgreen:

Weekend minął szybko, dzis kompletnie nic nie robiliśmy, wczoraj u tesciow byliśmy tez nic nie robiliśmy wiec nuda wiało :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lis 23, 2015 16:36 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Hej Kiruś :)
Współczuję dentysty - nienawidzę i z dnia na dzień odkładam wizytę :(

Martuś a jakie to jest profesjonalne wybielanie?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lis 23, 2015 16:41 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

klaudiafj pisze:Hej Kiruś :)
Współczuję dentysty - nienawidzę i z dnia na dzień odkładam wizytę :(

Martuś a jakie to jest profesjonalne wybielanie?

lekarz dobiera Ci żel do możliwości Twoich kości, pobiera odcisk ze szczęki. czeka się tydzień czasy na taką gumową szczękę, tam nakłada się przez tydzień ten żel i wybielanie gotowe, efekt jest świetny każdy mówił ze ja mam sama w sobie zęby białe, ale teraz to mam śnieżnobiałe o takie -> :mrgreen: i to jest trwały zabieg, oczywiście jak ktoś pije kawe herbate to może po jakimś czasie zrobić się nalot żółty na zębach, ale wtedy wystarczy kupić jeden żel i zastosować kilka razy i efekt znowu Hollywood :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lis 23, 2015 16:42 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Ja pije kawę i herbatę non stop - a ile kosztuje taki zabieg?

klaudiafj

Post » Pon lis 23, 2015 16:44 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

klaudiafj pisze:Ja pije kawę i herbatę non stop - a ile kosztuje taki zabieg?

500 zł zapłaciłam
warunek- muszą być wszystkie zęby wyleczone :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lis 23, 2015 16:45 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Uuu... to ja nigdy tego nie będę mieć, bo co wyleczę jeden ząb to coś się dzieje z wcześniej leczonym i tak w kółko :(

klaudiafj

Post » Pon lis 23, 2015 16:47 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

klaudiafj pisze:Uuu... to ja nigdy tego nie będę mieć, bo co wyleczę jeden ząb to coś się dzieje z wcześniej leczonym i tak w kółko :(

dziwny dentysta :|
Obrazek

Moli25

Post » Pon lis 23, 2015 16:48 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Nie dziwny dentysta, tylko dziwne zęby :) Po mamie i babci mam słabe zęby :)

klaudiafj

Post » Pon lis 23, 2015 17:03 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Ja mam dokladnie to samo co Klaudia. Mam slabe zeby po ojcu. Dzisiaj znowu mi nie zlapalo znieczulenie, gosc powiedzial ze moze jego zonie sie uda i mam przyjsc jak oni beda razem w gabinecie. Moglabym jutro nawet, ale od jutra mam 4 dniowki w pracy wiec pojde dopiero w przyszly wtorek. Od miesiaca chodze co tydzien do dentysty i jeszcze nic nie zaczelam tak naprawde leczyc :D Ale juz sie az tak nie boje jak tam chodze przynajmniej
Obrazek

jou

Post » Pt lis 27, 2015 13:59 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Hej :D
Mamy 100 a dziś piątunio - wina w ruch :piwa: :dance2:

klaudiafj

[poprzednia][następna]