Moderator: Estraven
Aia pisze:Moli pięknie pozuje!
Za to Fuksik chyba Świąt jeszcze nie poczuł![]()
Marta powiedz mi, jako już ekspertka od lataniaczy przy kupnie tanich biletów są jakieś ukryte koszty, czy rzeczywiście można sobie polecieć za niecałe 20 zł w obie strony samolotem po kraju? Właśnie wróciłam z wyjazdu i spierałam się ze znajomymi, jak to jest
musiała zaplacic 258 zł za bagaż (gdzie kupiłam bilety za 19 zł w dwie strony) wypakowala wszystko do reklamówek
śmiałam sie z wariatki w niebogłosy 
PixieDixie pisze:Moli brawo TY
Ja mam taktykę myśleć wcześniej o prezentach potem mniej stresu hihi nawet jeśli to jeszcze listopad
Zdjęcia cudowne
Jeśli to tak jest, to ogromna okazja, bo prawie darmo (ja mam, jak wiesz lotnisko pod nosem, więc nawet za dojazd nie muszę zbytnio płacić), a i oszczędza się 10 godzin podróży busem, co nie ukrywam w tym wieku Moli25 pisze:My prezenty zawsze kupujemy wczesniej, wlasnie w listopadzie. zawsze sa to jakies skromne upominki dla każdegonie nawidze tłumów w sklepach, gdybym miała zdolności manualne takie jak Klaudia albo Kira robiłabym sama wszystko
Moli25 pisze:PixieDixie pisze::s2:![]()
![]()
![]()
![]()
POzdrawiamy
Jak tam myslicie juz o swietach? prezetach?:D
Ostatnio z komitetu z ktorego mam dziewczyny... uratowali kociaka... dali mu na imie Fuks... ledwo go odratowali:) Nawet lekko podoby do waszego Fuksa:D
Zawsze jak czytam nowe wiesci mysle o Twoim fuksie![]()
Swoja droga byla tez Molli - kot ala brytyjski tez szukal domkuAle do Twojej Moli sie nie umywała
Czesc![]()
Przygotowania pełna gęba![]()
Jak to było?
W tym roku tmobile był pierwszy w TV to My na forum bedziemy pierwsi![]()
Fuksik puszcza wszystkim Oczko
Love youuuuuu
MalgWroclaw pisze:Moli wygląda na zdegustowaną.
kalair pisze:Doberek Koteczki! Jak tam Molinki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sylwia_mewka i 31 gości