Ale Wy to wiecie
I nas pierwszy śnieżek pruszy, ale jak doleci do ziemi to juz sie topi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:I jak więzień labiryntu? Ja nie byłam w stanie tego obejrzeć do końca - pierwsza część mi się podobała bardzo, ale druga to porażka na całej linii :/
Moli25 pisze::1luvu: śliczne jesteście![]()
Ale Wy to wiecie
I nas pierwszy śnieżek pruszy, ale jak doleci do ziemi to juz sie topi
kalair pisze:klaudiafj pisze:I jak więzień labiryntu? Ja nie byłam w stanie tego obejrzeć do końca - pierwsza część mi się podobała bardzo, ale druga to porażka na całej linii :/
Dokładnie jesteśmy tego samego zdania!!! Z tryudem dotrwaliśmy do końca, poszli na łatwiznę. Powsadzali jakieś rosdarte zombi, czy cóś, i...klapa jak dla mnie. Dobrze, że do kina na to nie poszliśmy, a planowaliśmy. Ufff.. Pierwsza była super. Jeszcze jest trzecia...Aż się boję.
klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:I jak więzień labiryntu? Ja nie byłam w stanie tego obejrzeć do końca - pierwsza część mi się podobała bardzo, ale druga to porażka na całej linii :/
Dokładnie jesteśmy tego samego zdania!!! Z tryudem dotrwaliśmy do końca, poszli na łatwiznę. Powsadzali jakieś rosdarte zombi, czy cóś, i...klapa jak dla mnie. Dobrze, że do kina na to nie poszliśmy, a planowaliśmy. Ufff.. Pierwsza była super. Jeszcze jest trzecia...Aż się boję.
Haha ja też chciałam iść do kinaTrzecia?!
Ostatnio mąż ki zaserwował Ludzką Stonogę 3 - wytrawna sieczka
klaudiafj pisze:Ja widziałam wszystkie 3 części. Ideologia jest wbrew pozorom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości