Nowa Niunia

Gadka

Tadzik

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze:Pinezkowa pisze:mgska pisze:Dzisiaj do domu pojechala Pati![]()
bardzo się cieszę![]()
no przecież ona miała trafić do mnie, jak już Lukę wyleczymy i zaszczepimy...
Agata komu o tym mówiłaśMarta do mnie zadzwoniła, czy ma wolną rękę na Agatki potencjalny dom, w sensie czy mam kogoś z kim rozmawiam o niej, odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że nie... po raz pierwszy widzę taką deklarację od Ciebie
Pietraszka pisze:Piękne zdjęcia, mogę porwać Tadzika?
dilah pisze:Pietraszka pisze:Piękne zdjęcia, mogę porwać Tadzika?
Aga Tadzik ma już tekst przesłałam Ci go wczoraj, jutro Marta dośle mi foty
Pinezkowa pisze:
nieee, Kasiu, ja po prostu po śmierci Lejusi, co chwilę napalam się, że Nikita będzie moja (i Nikita jedzie do domu), później myślę sobie, że Kubuś będzie mój - i Kubuś znajduje dom, później myślę: O, Pati to już na pewno będzie moja - i Pati w cudownym domu (na naszym facebboku, w postach gości są jej zdjęcia z domu i piękny opis...) Czekam, aż się konkubent zdecyduje na kota, bo on bardzo przeżywa stratę Lejusi i to on mi wypomina, że ja nie mam serca, bo chcę już nową kicię w domu. Ale fakt jest, że Luka (która została) ma lekkie problemy zdrowotne (zęby, podejrzenie grzybicy) i nawet nie jest zaszczepiona (w młodości była), więc na razie to tylko moje gdybania i marzenia. Na pewno jak już się u mnie wyklaruje to zaadoptuję kota jakiegoś najfajniejszego na świecie.
może powinnam sobie marzyć, że Ptyś będzie mój - i Ptyś znajdzie dom
Pietraszka pisze:Jak nikt nie będzie mógł, to we wtorek mogę im dać jeść, leki i kuwety zrobić.
kociarkowaaaa pisze:Pietraszka pisze:Jak nikt nie będzie mógł, to we wtorek mogę im dać jeść, leki i kuwety zrobić.
to weź proszę wtorek to ja wezmę czwartek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości