Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sulfuria pisze: Mam nadzieję, że zrobi mi prezent na imieniny i się odnajdzie. Moja Mama czarownica mówi, że Wiesiak wróci na Mikołaja.
Beasia pisze:Kasiu, przesyłam najserdeczniejsze życzenia imieninowe, spełnienia wszystkiego o czym marzysz z ogromnym naciskiem na powrót Wiesławka![]()
![]()
Sulfuria pisze:Zaginął nasz Wiesławek. Jestem zrozpaczona, dostaję do głowy! Warszawa Wawer, okolice Zwoleńskiej / Traktu Lub. Jeśli ktoś mieszka w okolicy proszę rozejrzyjcie się za rudym kotem. Może zgubił drogę...
PS
Lecznice, schrony, ogłoszenia, rodzina, sklepy i okoliczne punkty rotacji ludzi-obstawione!
najnowsze zdjęcie:
Beasia pisze:Dziewczyny, proszę, nie wrzucajcie już Kasi, bo powiększanie jej poczucia winy w niczym teraz nie pomoże. Wiem, że piszecie to z doświadczenia i troski o życie i zdrowie kociastych, ona sama ma świadomość, że ogródek, który uważała za bezpieczny dla kotów, wcale się takim miejscem nie okazał.
Miejmy nadzieję, że Wiesławek będzie miał więcej szczęścia i cały i zdrowy wróci do domu, a wtedy Kasia nigdzie go już nie wypuści
ASK@ pisze:Na fb znalazłam info o znalezieniu rudego kota na osiedlu zamkniętym na TL.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... ry_reshare
Może to on?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123, MB&Ofelia i 48 gości