Gratulacje z powodu rocznicy.

Moderator: Estraven

agusialublin pisze:Martuś coś czuję że ten śliczny bukiet długo nie postoi![]()
![]()
Kotki się nim zajmą![]()
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dlaczego w mojej firmie nie ma takiej restauracji?
Jesli zatrudnia powyżej 100 osob da sie zrobic![]()
W mojej jest prawie 500 i mam czasami ciekawie
Moja zatrudnia 8 razy tyle
lilianaj pisze:Mój Maurycy przełknął kiedyś czterdzieści centymetrów wstążki z takiego pięknego bukietu i mieliśmy kłopoty. Od tego czasu widok kota memłającego kwiatki wpędza mnie w panikę. Czy te kwiatki na pewno nie są szkodliwe?
Moli25 pisze:lilianaj pisze:Mój Maurycy przełknął kiedyś czterdzieści centymetrów wstążki z takiego pięknego bukietu i mieliśmy kłopoty. Od tego czasu widok kota memłającego kwiatki wpędza mnie w panikę. Czy te kwiatki na pewno nie są szkodliwe?
One je wąchały tylko, daliśmy je bardzo wysoko w miejsce gdzie nie dostaną do nich. Ja tez jestem przewrażliwiona na tym punkcie bo sie naczytałam na forum o roznych przygodach z kwiatamiDlatego moj maż wie ze nie moze kupować mi kwiatów bo i tak wylądują na balkonie

Moli25 pisze:Hej hej!
Jestesmy z Wami codziennie ale tylko Was czytamy, u Nas nic sie nie dzieje ciekawego wiec co mam smuty pisac jakies nieciekawe![]()
Dzis minęło 10 lat restauracji w ktorej zarządzam, była impreza, kazdy klient dostawał tort, były losy i nagrody. Dla tych którzy nie wiedza, jestem w restauracji zamkniętej.jedynie dla pracownikow zakładu pracy.
Dostałam piękne kwiaty od dyrektora zakładu i juz moje dzieci sie nimi interesują![]()
![]()
W poniedziałek idę do szpitala na 1 dzien porobić jakies badania![]()
Weekend, weekendzik weekendunio!
Dzis 12 godzin w pracy z powodu okazji jestem wypompowana, ale pije piwo i cos Fuks sie interesuje moja rurka w szklance

Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dlaczego w mojej firmie nie ma takiej restauracji?
Jesli zatrudnia powyżej 100 osob da sie zrobic![]()
W mojej jest prawie 500 i mam czasami ciekawie
Moja zatrudnia 8 razy tyle
To chyba jakas państwowa praca?
PixieDixie pisze::s2:![]()
![]()
![]()
![]()
POzdrawiamy
Jak tam myslicie juz o swietach? prezetach?:D
Ostatnio z komitetu z ktorego mam dziewczyny... uratowali kociaka... dali mu na imie Fuks... ledwo go odratowali:) Nawet lekko podoby do waszego Fuksa:D
Zawsze jak czytam nowe wiesci mysle o Twoim fuksie![]()
Swoja droga byla tez Molli - kot ala brytyjski tez szukal domkuAle do Twojej Moli sie nie umywała

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sylwia_mewka i 30 gości