Ale przynajmniej docenią, jak wrócisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ewciu, pewnie się cyrki w twojej pracy dzieją, bo ciebie nie ma, nie ma kto dopilnować![]()
Ale przynajmniej docenią, jak wróciszPóki co odpoczywaj jak najwięcej.
klaudiafj pisze:Hej Ewuś
U nas jest bardzo brzydko - mokro i biało aż z tego braku światła.bożenna13 pisze:Lepiej żeby było trochę słońca. My wybieramy się do Warszawy, zjazd artystów. Niech nie leje, wolę już śnieg. Koty zostaja pod opieką syna.
A cóż to za zjazd artystów?
Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Dźbry. Jak znosisz Ewuniu tą ohydną pogodę? Ja ledwo się ruszam, nie mam siły nawet ręki podnieść do góry..
Cześć Kasiu!
Bywało lepiej to fakt ale jakoś się trzymam. Ostatnie dwa dni spędziłam w domu ale zauważyłam że co jakiś czas pobolewa mnie głowa. Zaczyna z nienacka boleć by po godz albo dwóch przestać i za pół godz zacząć boleć znowu.
Wykańczające są te pogody.
Dziś odwiedziła mnie koleżanka . Cyrki się w tej mojej pracy dzieją.
maciejowa pisze:Ewa L. pisze:maciejowa pisze:Dźbry. Jak znosisz Ewuniu tą ohydną pogodę? Ja ledwo się ruszam, nie mam siły nawet ręki podnieść do góry..
Cześć Kasiu!
Bywało lepiej to fakt ale jakoś się trzymam. Ostatnie dwa dni spędziłam w domu ale zauważyłam że co jakiś czas pobolewa mnie głowa. Zaczyna z nienacka boleć by po godz albo dwóch przestać i za pół godz zacząć boleć znowu.
Wykańczające są te pogody.
Dziś odwiedziła mnie koleżanka . Cyrki się w tej mojej pracy dzieją.
Ale chyba nie z...
MaryLux pisze:Ale może jednak szkoda nerwów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 39 gości