Moderator: Estraven
sonata pisze:Revontulet pisze:
Za to chyba wróciła Minimka 880/15. Adoptowana przez pracownika. Ale nie ma jej w bazie więc na razie nic nie wiadomo. Dziś będzie magdar77 więc pewnie czegoś się dowie
![]()
Minimka nie została oddana; wróciła na powtórną operację w związku z ponownym wypadnięciem odbytu; jest w szpitalu.
sonata pisze:Revontulet pisze:
Za to chyba wróciła Minimka 880/15. Adoptowana przez pracownika. Ale nie ma jej w bazie więc na razie nic nie wiadomo. Dziś będzie magdar77 więc pewnie czegoś się dowie
![]()
Minimka nie ostała oddana; wróciła na powtórną operację w związku z ponownym wypadnięciem odbytu; jest w szpitalu.
MAU pisze:Minimka teraz Maura przyjechała do schronu na prośbę wetów,kiedy okazało się,że znowu wypadł Jej odbyt.I na ich prośbę w nim została.Wczoraj miała zapaść decyzja,czy konieczna będzie operacja wewnętrzna.Poprzednio Maleńka miała 2 razy zabieg podszycia odbytu,ale okazało się to nieskuteczne.Ingerencja wewnętrzna u takiej Maluszki jest ryzykowna i niebezpieczna,ale może być jedynym wyjściem.Takie informacje uzyskałam u weta.We wtorek Współopiekunka Maury powiedziała mi,że nie ma mowy o zwrocie Koteńki do schronu.Mam nadzieję,że nic się nie zmieniło w tej kwestii.W tym samym domu od 08.07. jest starsza siostrzyczka Maury, Endżi- mała krówka z przepukliną Vuelta 253/15 i ma się znakomicie.

. Nie wyobrażam sobie, żeby znowu miała siedzieć w schroniskowej klatce.

DLink pisze:widzę ze szanowny wolontariat wie lepiej i woli spekulować niż dowiedzieć się jak jest naprawdę od samego lekarza lub wlascicieli maury czyli od nas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka, sebans, Szymkowa i 84 gości