KONIEC damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro lis 18, 2015 22:17 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

aleusha pisze:A czy to etui na telefon da radę wejść na 12, 5 cm ?

EDIT:
Jakby pasowało, to poproszę różowy i niebieski po 1 szt.

Mierzę i mierzę :) Różowe. Da radę, ale może rzep - bo klapka jest zamykana na rzep poziomo - o czym chyba nie napisałam - może nie być w całości na sobie troszkę może być nierówno ale tego z zewnątrz nie będzie widać bo i tak jest ta gumka z napisem i to przykryje nawet gdyby było troszkę nierówno. Choć myślę, że nie będzie takiego problemu, no ale? Tekturka wchodzi ale telefon nie wiem na pewno do końca jak to wyjdzie. Choć ten różowy akurat w ogóle się ładnie poddaje rozciąganiu.
Natomiast niebieskie nie da rady- dopiero teraz zobaczyłam - niby włożyłam tekturkę o wymiarze 12,5 i w różowy wchodzi w niebieski nie a niby są równe no może faktycznie niebieski ciutenkę krótszy ale materiał inny i inaczek wypada. Niebieski nie ma też tej naszywki z przodu tylko z boku. Ale teraz szukam starego telefonu, którym wczoraj mierzyłam i wsiąkł :evil:
Jeśli chcesz ten różowy to napisz (wycofane są :mrgreen: ).

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro lis 18, 2015 22:36 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

Jozi pisze:Poprosze 81, 80 i spodnice czarna nr 3 :) ide sie jeszcze rozejrzec...

Jozi pisze:I moze nr 18 jeszcze

Dziękuję bardzoObrazek
Piszę pw.

Nelly

Post » Czw lis 19, 2015 6:23 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

Nelly pisze:
aleusha pisze:A czy to etui na telefon da radę wejść na 12, 5 cm ?

EDIT:
Jakby pasowało, to poproszę różowy i niebieski po 1 szt.

Mierzę i mierzę :) Różowe. Da radę, ale może rzep - bo klapka jest zamykana na rzep poziomo - o czym chyba nie napisałam - może nie być w całości na sobie troszkę może być nierówno ale tego z zewnątrz nie będzie widać bo i tak jest ta gumka z napisem i to przykryje nawet gdyby było troszkę nierówno. Choć myślę, że nie będzie takiego problemu, no ale? Tekturka wchodzi ale telefon nie wiem na pewno do końca jak to wyjdzie. Choć ten różowy akurat w ogóle się ładnie poddaje rozciąganiu.
Natomiast niebieskie nie da rady- dopiero teraz zobaczyłam - niby włożyłam tekturkę o wymiarze 12,5 i w różowy wchodzi w niebieski nie a niby są równe no może faktycznie niebieski ciutenkę krótszy ale materiał inny i inaczek wypada. Niebieski nie ma też tej naszywki z przodu tylko z boku. Ale teraz szukam starego telefonu, którym wczoraj mierzyłam i wsiąkł :evil:
Jeśli chcesz ten różowy to napisz (wycofane są :mrgreen: ).

Dzięki. Wezmę oby dwa :D , będzie na inny telefon . I poproszę jeszcze nr 52. Cień żel szary i czarny.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw lis 19, 2015 8:06 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

aleusha pisze:Dzięki. Wezmę oby dwa :D , będzie na inny telefon . I poproszę jeszcze nr 52. Cień żel szary i czarny.

Dziękuję :dance2:
To zsumuję i pw ślę :)

Nelly

Post » Czw lis 19, 2015 14:14 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

poprosze nr 44,38,36,55 i 53 .poproszę list zwykły nierejestrowany na moja odpowiedzialnosc(oczywiście jeśli jest taka mozliwość) i bardzo prosze o "podwójne owinięcie płynu miceralnego .dzieki :1luvu:
"koty śpią z ludżmi,gdy tylko jest to możliwe,
w pozycji tak niewygodnej dla ludzi,
jak to tylko mozliwe dla kota"

franeczka2

Od: Czw cze 07, 2012 16:56

Post » Czw lis 19, 2015 14:32 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

franeczka2 pisze:poprosze nr 44,38,36,55 i 53 .poproszę list zwykły nierejestrowany na moja odpowiedzialnosc(oczywiście jeśli jest taka mozliwość) i bardzo prosze o "podwójne owinięcie płynu miceralnego .dzieki :1luvu:

dziękuję bardzo :dance2:
Ale to listem nie da rady, za dużo rzeczy. To musi być paczka pocztowa, której wysyłka będzie kosztowała 11 zł.
To jaka decyzja? :)

Nelly

Post » Czw lis 19, 2015 19:38 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

Jeżeli 44 z męskich rzeczy jest do kupienia to poproszę

aleryb

Od: Pon wrz 02, 2013 14:02

Post » Czw lis 19, 2015 19:55 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

aleryb pisze:Jeżeli 44 z męskich rzeczy jest do kupienia to poproszę

Czekam na decyzję :) - dlatego wpisałam przy bluzie "chyba kupione" bo czekam na odpowiedź (zobacz post wyżej). Myślę, że będzie kupione ale jeśli przypadkiem nie to oczywiście jest Twoje.

EDIT.
Bluza została kupiona przez franeczka2.
Ostatnio edytowano Czw lis 19, 2015 21:32 przez Nelly, łącznie edytowano 1 raz

Nelly

Post » Czw lis 19, 2015 20:06 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

odp.niech będzie ta paczka

franeczka2

Post » Pt lis 20, 2015 21:36 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

zapłacone,dane do wysyłki podane

franeczka2

Post » Pt lis 20, 2015 22:11 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

poprosze: 50, 45, 44, 33
Dog Niemiecki
Nagi Pies Meksykański Miniaturowy
Owczarek Belgijski Groenendael
Hodowla i Gabinet wet.
http://lacomponella.com/

La Componella

Od: Śro cze 15, 2011 0:10

Post » Pt lis 20, 2015 22:16 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

poprosze: 50,45,44,33,73,67,58,53 a i b oraz 63 jesli jest to kolor bardzo jasny - jak nie jest bardzo jasny to niestety zwalniam
Dog Niemiecki
Hodowla i Gabinet wet.

La Componella

Post » Sob lis 21, 2015 2:50 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

La Componella pisze:poprosze: 50,45,44,33,73,67,58,53 a i b oraz 63 jesli jest to kolor bardzo jasny - jak nie jest bardzo jasny to niestety zwalniam

63 to nie jest bardzo jasny kolor. To taki średni beż, ani bardzo jasny ani bardzo ciemny ale raczej w kierunku ciemniejszego. Ja używam podkładu w dwóch kolorach, bardzo jasny i dość ciemny i biorę albo więcej tego albo więcej tego w zależności od tego jaki odcień akurat mi potrzebny, lato czy zima :)

Nr 44 niestety jest sprzedany. Pisało przy nim - gdy patrzyłaś - (na zielono)"CHYBA SPRZEDANY" - bo czekałam na decyzję, decyzja była na tak i zmieniłam na SPRZEDANY.

Mam natomiast do sprzedania bluzę polar marki HEAD - jeszcze nie wystawioną bo jak pisałam z męskimi powoli będzie mi to szło :) ale ta akurat już wyprana i sobie czeka. Tylko to zupełnie inna, beżowa ze stójką nie rozpinana w całości. Też L ale większy wypada w pachach o 8 cm - 64 (ten miał 56) i w długości o 10 cm dłuższy czyli 79,80. Rękaw prawie to samo o 3 cm krótszy ma 63 cm. Do tego za niego bym chciała 15 zł.
Tak tylko piszę :) Bo może akurat by Ciebie interesował :) Tak wyglada
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wracając do tematu :) czy pozostałe rzeczy w przypadku gdy tamtego polara (44) nie ma, a podkład też nie taki jakbyś chciała mają być? Myślę, że tak no ale? :)
Wpisałam przy zdjęciach sprzedane, najwyżej wycofam :)

Nelly

Post » Nie lis 22, 2015 21:18 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

przepraszam za zwloke w odpisywaniu, ale jestem zabiegana w bazarkach na dogo
Dog Niemiecki
Hodowla i Gabinet wet.

La Componella

Post » Nie lis 22, 2015 21:25 Re: Damskie, męskie ciuszki, kosmetyki, biżu i inne

za podklad podziekuje bo ja musze miec bardzo jasny, za bluze tez, bo troche za jasna i ciut jednak za duza, ale bede czekac na reszte rzeczy meskich co masz zamiat wystawic
Dog Niemiecki
Hodowla i Gabinet wet.

La Componella

[poprzednia][następna]