Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!UWAGA POZNAŃ!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2015 6:29 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Klarcia jest jak aniołek :1luvu:
A żarówkę spróbuję kupić, u mnie nie ma OBI, ale poszukam w innych sklepach.Koty byłyby zachwycone.To chyba nie takie coś jak mrygające chińskie światełka na choinkę.Tego faktycznie znieść się nie da.
Aga, ja też pamiętam taką lampkę z rybkami :D , chciałam ją kupić córce, kiedy była mała, ale nie mogłam dostać.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lis 12, 2015 22:57 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ewar pisze:Klarcia jest jak aniołek :1luvu:
A żarówkę spróbuję kupić, u mnie nie ma OBI, ale poszukam w innych sklepach.Koty byłyby zachwycone.To chyba nie takie coś jak mrygające chińskie światełka na choinkę.Tego faktycznie znieść się nie da.
Aga, ja też pamiętam taką lampkę z rybkami :D , chciałam ją kupić córce, kiedy była mała, ale nie mogłam dostać.

Nie EWA...To nie mruga to jest na zasadzie tych rybek....tylko tu się kręci żarówka i rybek brak :wink: :wink: ....Nie czuję się przy niej zmęczona....ale długo też nie swieci bo muszę pilnować koty bo wchodzą na lampe...... :oops: :201461 :201461
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Czw lis 12, 2015 23:02 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...z łańcuchami choinkowymi też trafiłam....Kotów nie było caly wieczór były zajęte chowaniem się pod nimi , turlaniem......jak dzieci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek :kotek:

Obrazek

agamalaga

Post » Czw lis 12, 2015 23:07 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agamalaga

Post » Pt lis 13, 2015 7:11 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Tak zajęte były zabawą, że chyba nawet zapomniały, że niezbyt się jeszcze lubią, prawda? :mrgreen:
A żarówkę powinnam mieć na dniach :ok: Koleżanka kupiła mi ją na allegro, bo ja sama nie potrafię tam się poruszać :oops:

ewar

Post » Sob lis 14, 2015 23:59 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ewar pisze:Tak zajęte były zabawą, że chyba nawet zapomniały, że niezbyt się jeszcze lubią, prawda? :mrgreen:
A żarówkę powinnam mieć na dniach :ok: Koleżanka kupiła mi ją na allegro, bo ja sama nie potrafię tam się poruszać :oops:

....to prawda...na chwilę zapomniały....ale już sobie o tym przypomniały :cry: Na allegro to ja też jestem ,,zagubiona,,kiedyś zamawiałam dla syna bluze...a że miała to być niespodzianka to robiłam to sama....przyszły trzy te same :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Żarówka zapewne się Tobie spodoba....mam nadzieję że czworonogą również :201461 :201461
Obrazek

agamalaga

Post » Nie lis 15, 2015 6:44 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

To dla nich ją kupiłam.A w sprawach netowych to ja jestem kiepska :oops: Umiem to, co jest niezbędne, a zawsze proszę koleżankę o pomoc, jeśli mam jakiś problem.
Proszę wygłaskać kotki ode mnie, dobrze?

ewar

Post » Pon lis 16, 2015 8:52 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

EWO.... :)

Kotki wygłaskane....po śniadanku ,,odkładają sadełko,,....ech ...niestety osobno..... :cry: kiedy już jest ta chwila gdy położą się koło siebie to któreś zawsze zacznie się w drugie.....

Kiciunia drzemie w swoim,,obserwatorium,, :201461

Ostatnio edytowano Pon lis 16, 2015 8:57 przez agamalaga, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lis 16, 2015 8:57 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

.....A Klarcia...jak zwykle na kanapie........

Obrazek

agamalaga

Post » Pon lis 16, 2015 15:59 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Ale co Ci tak zależy, żeby oni razem spali?
Niektóre koty nigdy tego nie robią mimo, że się lubią.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon lis 16, 2015 19:59 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

felin pisze:Ale co Ci tak zależy, żeby oni razem spali?
Niektóre koty nigdy tego nie robią mimo, że się lubią.

....tak sobie ubzdurałam jakoś.....Klara wiem ze zdjęć od Ewy że spała z kotami ....a Kiciunia to nie wiem .....Chciałam aby się do siebie przytuliły ot tak...... :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 A one i nie spią razem...i nawet chyba się nie lubią.....są chwilke ze soba...przeważnie Kiciunia zakrada się do Klary ....i po chwili pac....potrafi ja lizać po główce ...usypia czujność i gryzie.... :placz:

to tylko tak beztrosko wygląda...i trwa chwilke.... :cry:

Ostatnio edytowano Pon lis 16, 2015 20:05 przez agamalaga, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lis 16, 2015 20:03 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

EWA.... :)

DZIŚ DOSTAŁAM AWIZO....PEWNIE KOCYK OD CIEBIE...JUTRO PRZED PRACĄ POBIEGNĘ NA POCZTE :) :) :) :) :)
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lis 16, 2015 20:57 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

To na pewno ten koc.A ja dostałam żarówkę.Popsutą, nie świeci w ogóle :wink:
Aga, u mnie koty śpią przytulone do siebie, ale nigdy na pewno nie widziałaś zdjęcia moich najstarszych rezydentek, Guci i Meli śpiących obok drugiego kota.One zawsze jakoś osobno, tak chcą i już.Tylko jak miałam jednooką , cudną Tosię to ze zdumieniem odkrywałam, że Tosia jest w jednym koszyczku z Gucią, albo na jednym posłanku z Melą.Tosia była kotką, która nie lubiła ludzi, ale drugi kot był jej potrzebny jak powietrze, nie potrafiła nie mieć poduszki z innego kota.Mela i Gucia to w końcu zaakceptowały.Czasami myślę, że robią tak, bo u mnie na początku tymczasy bywały krótko, znikały, pojawiały się nowe, może nie chciały się przywiązywać? Nie wiem.Ale siebie lubią, jednak nie ma tak jak z pozostałymi.Na kanapie jest koci kłąb, ale bez Guci i Meli.Mnie to nie przeszkadza.

ewar

Post » Pon lis 16, 2015 21:11 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

U mnie na przykład z Felixem ma prawo spać wyłącznie Barnaba - jak ktoś inny by się zaczął przytulać, to Felek zniesmaczony wstanie i sobie pójdzie :lol:
Ale pyszczki sobie myją nawzajem wszyscy :)

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto lis 17, 2015 1:51 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

u mnie nikt nikogo nie myje, nikt z nikim nie śpi. To wszak niehigieniczne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I tak - Gucio kocha wszystkich, Miśka nie kocha nikogo, ledwo toleruje Gucia, leje Pitruchę, i goni Kiciusię. Pietruś kocha wszystkich, kumpluje się z Guciem, boi się Miśki i od niej obrywa, uwielbia Kiciusię i jest przez nia oprychany. Kiciusia ....po prostu jest.....warczy na Gucia, prycha na Picia, chce zdetronizować Miśkę (wszak królowa jest tylko jedna - jej drugie imię to Mędzina albo Wiedźmina, w sumie nawet bardziej reaguje ). A jak pada, to wszystkie śpią na jednej kanapie.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]