ja zaglądam jak najbardziej ale się nie odzywam - no bo nie mam jak pomóc taka gromada to wielkie wyzwanie i czasowo i lokalowo i finansowo i te domy to tez problem- trudniejsze te rozmowy chyba niż cała robota przy kociakach
Masz rację ,wczoraj wieczorem miałam fajny telefon ,o dwie dziewczynki ,ale rozbiło się o..jedzenie Niby jestem przyzwyczajona ,a jednak zawsze to irytuje tak delikatnie ujmując Dobrze że Szylunia poszła i zapanował spokój ,Zdzira się opanowała ,prawie .
tym bardziej że teraz się zbliża i Mikołaj I Gwiazdka i ludzie szukają darmowych prezentów taniej wziąć kociaka niz kupić pluszaka nie powinno tak być
mnie kiedyś, dawno temu, dobiła pewna pani która chciała adoptować kota ZA DARMO i z KUWETą bo ona bardzo koty kocha i zajmie się nim doskonale, ale na kuwetę jej nie stać i jak jej napisałam, że jej kuwety nie dam, ale kuwetę to można za 6-7 zł złotych kupić to się obraziła i stwierdziła ze jak tak -to ona kota tez nie chce
Błogi spokój ,wszystko śpi ,i mi się oczy zamykają po tej upojnej nocy Powinnam iść do sklepu ,jakieś zakupy . Lodówka mrozi światełko. Podjadę do Lidla ,luknę na okolice moich chłopaków ,chociaż nie wyobrażam sobie 7 tymczasa jasne że nie zostawię . Musiałam zredukować ilość pracy ,niestety przegięłam
Znam to ,bo też czytam Wasze wątki Kociakom chyba zbrzydł kurak ,dwa dni nie dawałam ,dziś pachnący ,świeżutki więc ruszyły do ataku i podłubały i poszły spać Tłuste są ,piękne Niestety lub stety uwielbiają Intenstinal i jak je Kulka jedzą też one ,na szczęście przyszło dziś opakowanie tego badziewa.
Super zdjęcia z Oliwką to gryzione...najlepsze, mam nadzieję ze mocno jej nie ugryzł. Biedny dymek ale ma nózke, oby ładnie i szybko sie zagoiło. Dziewczynki mają fajne miny co jedna to lepsza.