MonikaMroz pisze:klaudiafj pisze:Pewnie murzynek wyszedł pysznya polany czekolada?
Fajnie ze w pracy Ci się podoba
Z Murzynka wyszedł pyszny zakalec
A wiesz czemu tak się stało? Bo się pochwaliłas na forum zanim go upieklas

Moderator: Estraven
MonikaMroz pisze:klaudiafj pisze:Pewnie murzynek wyszedł pysznya polany czekolada?
Fajnie ze w pracy Ci się podoba
Z Murzynka wyszedł pyszny zakalec

to jest dla mnie najlepszy Film jaki widziałam z Kotkiem w roli głównej mir.ka pisze:dobry zakalec nie jest zły![]()
zjedliście już go?

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Moli25 pisze:Ja kiedyś zjadłam zakalca i się pochorowałam, a dużo ludzi może jeść![]()
Siemano Moniś,
Jak w pracy ?
Dziewczyny cudowne na zdjęciach![]()
Ostatnio kilka razy z męzem oglądaliśmy gadająca Amyto jest dla mnie najlepszy Film jaki widziałam z Kotkiem w roli głównej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:Ja kiedyś zjadłam zakalca i się pochorowałam, a dużo ludzi może jeść![]()
Siemano Moniś,
Jak w pracy ?
Dziewczyny cudowne na zdjęciach![]()
W pracy nieciekawie. Nie dostałyśmy wczoraj wypłaty. Niby menager ma przywieźć nam w piątek. Jeśli nie to mam w nosie i w sobotę nie przychodzę do pracy. Bedą mieli 3 dni poślizgu i myślą że są ok.
Tylko nie wiem czy prawnie coś mi nie grozi jak by, właśnie tak do pracy ńie przyszła. Przecież za darmo nie będę pracować.

mir.ka pisze:wy też kiedyś byłyście nie w porządku wobec pracodawcy o ile to sobie przypominasz

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Moli25 pisze::201461 czesc dziewczynki malinki
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Nie mają kasy żeby nam punktualnie wypłacić 600 zł. Co to będzie jak trzeba bedzie 2000 wypłacić.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 9 gości