Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 12, 2015 18:26 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Moje kochane koteczki nie lubią pozować a ja zanim nastawię komórkę i wyceluję w moje mordeczki to one albo uciekną albo zdjęcie jest do bani, takie często zamazane.
Obrazek
Moje panienki tyłeczek w tyłeczek, tak się cieszę że już są w dobrej komitywie no może miłości wielkiej nie ma ale czasami buziaczki takie nieśmiałe i przelotne są.
Hugo jak zawsze samotny kawaler chyba że zwietrzy jedzonko.... :ryk: :ryk:
Obrazek i kto tu rządzi ....

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lis 12, 2015 18:38 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:
Moli25 pisze:Obecni wszyscy w komplecie :201461 :201461 :201461
Ja jestem pod wrażeniem ogromnym urody Twoich kotków a Migotka to aż mi dech zaparło 8O 8O 8O

Martuniu, Moli i Fuksiku jesteśmy szczęśliwi ze jesteście z Nami w naszym nowym wątku.
Obrazek

:1luvu: :kotek: dziekuje kochana

No na ostatnim zdjęciu to juz w ogóle sielanka !
Miski pod pyszczki, zabaweczki ptaszki pewnie odwiedzają :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lis 12, 2015 18:45 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Obrazek i kto tu rządzi ....[/quote]

Matka dawaj jeść ale szybko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw lis 12, 2015 18:46 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

agusialublin pisze:Obrazek i kto tu rządzi ....

Matka dawaj jeść ale szybko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Dobre!

Moze byc tez

poooooodaj mi piwooooooo kobietooooo
:mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lis 12, 2015 18:47 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Moli25 pisze:
agusialublin pisze:Obrazek i kto tu rządzi ....

Matka dawaj jeść ale szybko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobre!

Moze byc tez

poooooodaj mi piwooooooo kobietooooo
:mrgreen:[/quote]
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Gosiagosia

Post » Czw lis 12, 2015 22:36 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Moje kochane koteczki nie lubią pozować a ja zanim nastawię komórkę i wyceluję w moje mordeczki to one albo uciekną albo zdjęcie jest do bani, takie często zamazane.
Obrazek
Moje panienki tyłeczek w tyłeczek, tak się cieszę że już są w dobrej komitywie no może miłości wielkiej nie ma ale czasami buziaczki takie nieśmiałe i przelotne są.
Hugo jak zawsze samotny kawaler chyba że zwietrzy jedzonko.... :ryk: :ryk:
Obrazek i kto tu rządzi ....

:ryk: :ryk: :ryk: Hugo jest zajebisty :mrgreen:
Dziewczynki jakby się nie kochały to by się doopkami nie grzały :D

Ale ta Pusia puchata, widać jeszcze tego rysia którym kiedyś była :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lis 12, 2015 22:49 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Tu prawdziwy syberyjczyk w naturze
Obrazek
Pusieńka bardzo jest podobna, pysio takie same oczki i wyraz pysia tylko jest mniej ofutrzona. Może dlatego że u Nas ciepło i że nie lubi się czesać.

Tu Pusia Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lis 12, 2015 22:55 przez Gosiagosia, łącznie edytowano 1 raz

Gosiagosia

Post » Czw lis 12, 2015 22:54 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Rany, co za puchatek - śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Czw lis 12, 2015 23:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Idę spać, bo jutro rano akupunktura i trzeba rano wstać :cry:
I Pusieńka czeka na mnie rozłożona na kołderce. :ryk:
Obrazek
Do jutra kochane życzę Wam spokojnej nocy.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt lis 13, 2015 17:01 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Witajcie już prawie weekendowo !
Dziś miałam pierwszy raz akupunkturę i czekam na efekty, wiadomo że nie po pierwszym zabiegu. Leżąc na łóżku nasłuchałam się tyle dobrych rzeczy o akupunkturze a między innymi że można się odchudzić :roll: :ryk: :ryk:
Mnie już troszeczkę lepiej mogę już chodzić bez bólu ale jeszcze troszeczkę się pieszczę bo boję się powrotu tego piekielnego bólu... :strach:
Pozdrawiam :1luvu:

Gosiagosia

Post » Pt lis 13, 2015 17:08 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Hej :)
odchudzić się mówisz? Chyba bym musiała mieć igłę w gardle żeby schudnąć :) ciekawe czy Ci to pomoże, ja nie wierzę zbytnio w akupunkture, to chyba działa na umysł podświadomie :) ale życzę efektów! :)

klaudiafj

Post » Pt lis 13, 2015 17:14 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Hej :)
odchudzić się mówisz? Chyba bym musiała mieć igłę w gardle żeby schudnąć :) ciekawe czy Ci to pomoże, ja nie wierzę zbytnio w akupunkture, to chyba działa na umysł podświadomie :) ale życzę efektów! :)

A wiesz że czasami ten umysł wystarcza :ryk: :ryk: :ryk: oj żeby tak było to wszyscy by byli zdrowi, piękni i bogaci :ryk: :ryk:
W poradni bólu narazie próbują tej metody a co dalej nie wiem - rehabilitacja drugim etapem. Ja bronię się przed operacją i wszystko bym zrobiła aby jej uniknąć. :placz:

Gosiagosia

Post » Pt lis 13, 2015 17:16 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ja wiem ze umysł potrafi cuda - ale najtrudniejsze to w to uwierzyć że się człowiek może wyleczyć :)

klaudiafj

Post » Pt lis 13, 2015 17:45 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Ja wiem ze umysł potrafi cuda - ale najtrudniejsze to w to uwierzyć że się człowiek może wyleczyć :)

Cuda się zdarzają tylko trzeba wierzyć. Muszę być sprawna dla swoich kotów.

Gosiagosia

[poprzednia][następna]