Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 11, 2015 19:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Leniuszki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za dobry domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lis 11, 2015 21:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Mirusiu, co Ty dajesz Bożence do jedzenia, chyba drożdże? :D Ona jest ze zdjęcia na zdjęcie coraz większa!!!

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw lis 12, 2015 9:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

FElunia pisze:Mirusiu, co Ty dajesz Bożence do jedzenia, chyba drożdże? :D Ona jest ze zdjęcia na zdjęcie coraz większa!!!

nie wiem od czego tak wygląda bo wg mnie ona teraz prawie nie je :placz: :placz: :placz: :placz:
daję jej małe porcje a i tak zostawia :( , zjada ok 100g mokrego dziennie i tylko to, suchego nie rusza :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 12, 2015 11:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Ty wiesz co Mira. Z tym jedzeniem u kotow to wygląda różnie.
W lecie miałam u siebie kotkę koleżanki na przetrzymaniu. Sonię, wygląda jak mój Pysio tylko sto razy mniejsza :D
Moje koty standardowo przy miskach czyli jak prosiaki w zagrodzie jadły. I na wyścigi które pierwsze obskoczy swoją michę to bierze się za michę sąsiada.
No a Sonia jak wróbelek jadła, ciut ciut :roll: chyba ze cztery różne saszetki otworzyłam z myślą że może ta inna lepiej posmakuje i Sonia zje więcej. I nic. Sonia co miała zjeść to zjadła i więcej nie tknęła.
Może to zależy od tego jak bardzo kot ma rozciągnięty żołądek :roll: jak ludzie, ja mogę mało zjeść bo mam mały żołądek no a moje kociska na przykład jedzą aż popękają :mrgreen: i wiecznie głodne
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw lis 12, 2015 16:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Agusia, mam wrażenie jakbym czytała o swoim dwuogoniastym stadzie :twisted:
Molka jak ptaszek dziobie, ino ino, a Fuks rombie bo mysli ze chyba ja mu zjem. Zje swoje i szuka Molki jedzenia :twisted:

A my tak chowamy z Moli jej miseczki ze tylko ja i Ona wiemy gdzie sa :mrgreen: mamy swoje babskie tajemnice :mrgreen:

Dzien dobry Mirka,
Cudowne lenistwo, Elenka jest cudowna, cofnęłam kilka zdjeć wczesniej i ja wprost przepadam za jej białymi skarpetkami :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lis 12, 2015 17:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Bozenka dzisiaj wiecej jadła. ale już nie było tak jak w poprzednie dni, ze miska z mokrym stała cały czas. Dałam jeść i to co nie zjadła sprzątałam po 15 min, po 3-4 godz dostawała znowu. Bylismy u weta u kontroli i mała przepuściła o prawie godzinę jeden posiłek, taka kolejka była, że siedzielismy tam 2 godziny :( . W powrotnej drodze strasznie się darła, nareszcie ją słychać :mrgreen: W domu jak jej dałam gerberka - mięsko z indyka to raz dwa wymiotła. Teraz biega.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lis 12, 2015 18:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Macie racje z tym jedzeniem u naszych pupilów to bywa różnie. Hugo zje wszystko co nie ucieka :ryk: :ryk:
Pusia uwielbia pasztety i musy, natomiast Migotka to taka delikatna panienka je powolutku bez pośpiechu, Pusia i Hugo tylko czyhają co zostanie w miseczce a Pusia to potrafi swój pyszczek wsadzić do jej miski. :roll:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lis 12, 2015 18:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Gosiagosia pisze:Macie racje z tym jedzeniem u naszych pupilów to bywa różnie. Hugo zje wszystko co nie ucieka :ryk: :ryk:
Pusia uwielbia pasztety i musy, natomiast Migotka to taka delikatna panienka je powolutku bez pośpiechu, Pusia i Hugo tylko czyhają co zostanie w miseczce a Pusia to potrafi swój pyszczek wsadzić do jej miski. :roll:

a Migotka wtedy odchodzi od swojej miseczki? :(
Rudzi tak robi, a małe tylko czkają jak im zostawi :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lis 12, 2015 18:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Macie racje z tym jedzeniem u naszych pupilów to bywa różnie. Hugo zje wszystko co nie ucieka :ryk: :ryk:

a Migotka wtedy odchodzi od swojej miseczki? :(
Rudzi tak robi, a małe tylko czkają jak im zostawi :(

Odchodzi, ustępuje Pusi dlatego muszę pilnować. :P Suche stoi zawsze więc tu nie ma przepychanek.

Gosiagosia

Post » Czw lis 12, 2015 18:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Czasami jedzą zgodnie
Obrazek

Gosiagosia

Post » Czw lis 12, 2015 19:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

MaryLux pisze:Obrazek

Mirka takiego ma na ścianie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lis 12, 2015 19:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Moli25 pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Mirka takiego ma na ścianie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To teraz ma też w wątku

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lis 12, 2015 22:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Tosia też się drze - całe dnie dre jape z przerwą na spanie i jedzenie i czasem jak jest czymś zajęta i zapomni się drzeć, ale potem nadrabia :) Może te czarne tak mają ;) Kitusia też się darła jakiś czas temu :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lis 13, 2015 9:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Gosiagosia pisze:Czasami jedzą zgodnie
Obrazek

ale Pusia ma śliczny ogonek : :201461
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]