Mam do sprzedaniaa kilka fajnych rzeczy.
Dochód z bazarku będzie przeznaczony dla Małego, któremu leczylam uszy, oczy a teraz na leczenie dziąseł
Oto Mały Murzynek:
Pierwszy dzień u mnie

Teraz:

1. sliczna rozpinana narzutka. bawelniano (bezowo)- skorzana (czarna). oczywiscie to nie jest skora. stan okreslam jako dobry+.rozmiar to 38/40. (nazdjeciach na maniekinie rozmiaru L)

Cena : 15 zł
SPrzedane : anetek100
2. Naszyjnik. nowy. Różowo- srebrne. "łańcuszek": zrobiony jakby z czarnego rzemyku. Dlugosc 20-22 cm.

Cena : 4 zł
3.Kolczyki hello kitty z lokomotywa.nowe. mam 3pary. 4 cm dlugosci.

Cenaza 1 pare: 3 zł
4. Nowe klapki. na leciutkim obcasiku. rozmiar 40. zlote. ciemny braz podeszwa.

Cena : 3 zł
5. Nowy naszyjnik. dlugosc 26 cm x2. turkusowo -rozowo-srebrny. skrzydelka

Cena : 2 zł
6. Naszyjnik sowka. dlugi. 43 cmx2. zloto-czerwony. stan dobry. sowka ma w srodku czerwone koraliki.

cena : 4 zł
7. Końcówki do obrotowego mopa (mikrofibra). oczywiscie nowe. z biedronki. 3 sztuki.

CEna : 5 zł za całość
8. mop obrotowy(bez końcówki czyszczącej) .nowy. można rozkecić.
Złozony:

zlozylam do zdjecia. wyglada tak (ma regulację wysokosci):
:

Cena : 5 zł
9. futrzany kołnierz. ma male gumeczki pod spodem. stan dobry -

cena : 1 zl
10. sukienka -tunika. stan dobry +. gora bardziej bawelniana(rozciaga sie), a dol bardziej satynowy lekko przewiewny. rozmiar wg mnie to 38

Cena : 1 zł
11. krótka Kamizelka jeansowa. Vero moda. rozmiar 40/42. stan dobry +

12. spodniczka. brazowa z czarna koronka. stan dobry +. rozmiar 34/36

13. Czarne spodenki do kolan. rozmiar z metki 42. wg mnie taki wlasnie jest. ma wstawki jakby skora. stan dobry +

14. Sukieneczka w paseczki z kolnierzykiem. rozmiar 36/38. bardzo rozciagliwa bo na manekinie r40. . jakby wiskoza z elastanem. stan bardzo dobry.

Cena : 15 zl
SPrzedane : anetek100
15. kolczyki 2 pary. 1 para kocie buzki. czarne. 1 para serduszka jakby mietowe-turkusowe. NOWE.

Cena : 5 zł za całość
Sprzedane
16. Kocie legginsy. bawelniane. rozmiar xs

cena : 20 zł
[b]Kupione : zuzia96

17. Kwadratowa torba z kotkiem.
Sprzedane
18. Metalowe pudełeczko z kotkiem. na drobiazgi. NOWE. rozmiary : dlugosc 5,5 cm, szerokosc3 ,5
Cena; 8 zł
Sprzedane
19. Kolczyki koty. glowki z raczkami maja ruchome. mam dwie pary oczywiscie Nowe. rozowe jaskrawe.

na uchu wygladaja tak ( zdjecie z internetu- na zywo wgladaja tak samo)

Cena za pare ; 8 zł
Sprzedane
20. Kocie zabawki. Oczywiscie nowe. zestaw. 4 zabawi plastikowe , 2 pileczzki z miekkiego materialu i myszka z siateczki z piorkami. wraz z opakowaniem.

Cena za całość: 3 zł
Kupiła : alessandra

21. TRansporter na kolkach dla kota. używany ale stan oceniam jako bardzo dobry. używałam go kilka razy. Firma PET GEAR. Jest dosc duzy. można go nosić na ramieniu, lub jako plecak lub oczywiscie ciagnac na kolkach po chodniku (raczka jest wyciagana). transporterr jest brdzo dobrze zrobony.posiada dwie kieszonki po bokach a takze kieszen z tylu zapinana na zaamek. w srodku jest material, ktory monzna wyciaganac i prac. w srodku sa zaczepy do korych mozna przypiac kota. ma także zabezpieczenie na kolka jesli sie pobrudza a trzeba go wsadzic do samochodu.
Wyglada tak :

tył:

kolka:

zabezpieczenie na brudne kolka:

zabezpieczenie w srodku do ktoreggo mozna przypiac zwierzaka:

a tak wyglada na plechach (z malym pieskiem):

Cena: 70 zł
22. Spodenki biale krotkie , kupione w Lidlu. jakosc fajna, takie do kolana. rozmiar z meti 40, ale wg mnie to 38. NÓwki z metkami.

Cena : 10 zł
23. Czarny sweterek ze "skórzanymi" pagonami na ramionach. nowe z metkami. z lidla. rozmiar pasujacy na osoby nozace 42/44, anawet na male 46. rozciagliwy.miekki.

Cena : 10 zł
DO cen należy doliczyć koszty wysylki. Moge wyslac poczta, inpostem lub paczkomatem.
Zapraszam!