Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2015 13:45 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Agnieszka, jeśli to niepewny typ to nie oddawaj tam Psiaków!
Poszukaj proszę hoteliku dla Psiaków i dowiedz się ile kosztowałby pobyt, i daj znać.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie lis 08, 2015 18:27 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Carmen201 pisze:Agnieszka, jeśli to niepewny typ to nie oddawaj tam Psiaków!
Poszukaj proszę hoteliku dla Psiaków i dowiedz się ile kosztowałby pobyt, i daj znać.

Carmen! Hotel jest za drogi. Tygodniowy pobyt jednego psa kosztuje 100 zł :-(
Jeżeli nie znajdzie się dom dla psów to w najlepszym razie zrezygnuję z terapii a w najgorszym skorzystam z pomocy tego znajomego.Uwierz mi że ten pomysł mi się wcale nie podoba bo wiem że ten znajomy wyrzuca starego kota na dwór i o niego nie dba.
Kiedyś się nawet z nim pokłóciłam bo nie chciałam z nim jechać na koncert.Może i bym pojechała ale nie kosztem psów,które by spędziły 2 dni w zamknięciu bez wychodzenia na spacer.
"Każde marzenie jest nam dane z siłą do jego spełnienia " K.Choszcz

Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=214301

indianeczka

Od: Pon cze 07, 2010 14:20

Post » Nie lis 08, 2015 19:45 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

A mnie, kiedy zapytałam o tego znajomego napisałaś "Tak. Krzyśka znam od dziecka i wiem że jest w porządku." :roll:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lis 08, 2015 23:12 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Czyli wychodzi 800 zł miesięcznie x ile miesięcy Cię nie będzie?
Przy takim hurcie może da się wynegocjować zniżki?
Nawet nie żartuj, że oddasz Psiaki pod opiekę kogoś takiego! Nie będziesz się bała, że już ich nie zobaczysz?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon lis 09, 2015 16:28 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

ewan pisze:A mnie, kiedy zapytałam o tego znajomego napisałaś "Tak. Krzyśka znam od dziecka i wiem że jest w porządku." :roll:

Ewan, to nie o tego znajomego mi chodzi.
Krzysiek wciąż próbuje przekonać żonę ale ona się nie zgadza :-(

Obrazek

indianeczka

Post » Pon lis 09, 2015 16:44 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

podeślę link znajomej, ona ma dobry układ ze sprawdzonym hotelem, tam miały jechać moje szczeniory całe 8 sztuk - ale to był koszt nawet po super zniżkach :201433
z resztą jakos daję radę i modlę się o domy dla nich jak najszybciej, aby mi tego "daję radę" nie zabrakło

2 niewielkie psy wyniosłoby dużo mniej niż 800złx2
a warunki sa sprawdzone - dom znany i ceniony na dogo, właścicielka baaaaadzo miła i mądra
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto lis 10, 2015 18:42 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Kinnia pisze:podeślę link znajomej, ona ma dobry układ ze sprawdzonym hotelem, tam miały jechać moje szczeniory całe 8 sztuk - ale to był koszt nawet po super zniżkach :201433
z resztą jakos daję radę i modlę się o domy dla nich jak najszybciej, aby mi tego "daję radę" nie zabrakło

2 niewielkie psy wyniosłoby dużo mniej niż 800złx2
a warunki sa sprawdzone - dom znany i ceniony na dogo, właścicielka baaaaadzo miła i mądra

Dziękuję

Obrazek

indianeczka

Post » Wto lis 10, 2015 20:38 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Wszystko super, tylko to będzie ok. pół roku. Skąd będą pieniądze na utrzymanie psiaków w hotelu? Ja nie podejmuję się zbiórki pieniędzy na fb. Bardzo proszę zastanówcie się dobrze.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto lis 10, 2015 22:21 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Ok, znalazłam wątek. Przeczytała cały, dołaczyłam do wydarzenia na fb i rozesłalam po znajomych. Niestety nie mogę pomóc w tej najistotniejszej kwestii - Dt dla Piesków.
Proszę dajcie znać w jaki jewszcze sposób mogę chociaż trochę pomóc.

WłasnyKocie

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

[poprzednia]