Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Hej![]()
Musisz mieć niezłą siłę rażenia,że tak od razu poszły grzecznie w kąt i się usłuchały![]()
Ja to drę japę na wszystkich częstotliwościach i jedyne co otrzymuję to robienie zakazanego jeszcze szybciej i jeszcze bardziej zawzięcie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Hej![]()
Musisz mieć niezłą siłę rażenia,że tak od razu poszły grzecznie w kąt i się usłuchały![]()
Ja to drę japę na wszystkich częstotliwościach i jedyne co otrzymuję to robienie zakazanego jeszcze szybciej i jeszcze bardziej zawzięcie![]()
Nawet nie musze sie drzec, wystarczy ze raz wrzasne i od razu one w dluga.... Mam niby grzeczne dziewczynki, niby sluchaja ale swoje cichaczem robia![]()
![]()
Moli25 pisze:Gosia wkleja piękne zdjecia swoich pociech![]()
Widac sa ze koty szczęśliwe, zadbane, służba odpowiednio pracuje, sierść sie swieci a brzuszki pełne![]()
Małgosiu jak plecy? Lepiej juz?
klaudiafj pisze:Wrzucaj częściej zdjęcia![]()
Cudne masz koteczki, a tak rzadko je widujemy
![]()
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Wrzucaj częściej zdjęcia![]()
![]()
Klaudia moje zdjęcia są fatalne, robię z telefonu i nie mam widocznie wprawy w ustawianiu ostrości. Ale się postaram i wstawię.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Wrzucaj częściej zdjęcia![]()
![]()
Klaudia moje zdjęcia są fatalne, robię z telefonu i nie mam widocznie wprawy w ustawianiu ostrości. Ale się postaram i wstawię.
nie przesadzaj, nie są takie złe te zdjęcia, rób częściej
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Wrzucaj częściej zdjęcia![]()
![]()
nie przesadzaj, nie są takie złe te zdjęcia, rób częściej
Dziekuje, obiecuje bede robila czesciej.
Wstalam po 9 i bym nadal pospala, na dworzu pochmurno. Na marsz sie nie wybięram ale patrze na bieg niepodleglosci w TVN
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 46 gości