koty dostały w prezencie kalendarz adwentowy dla VIP-ów

potem biegały za mną ,że chcą jeszcze
ja im nie kupuję ,żadnych smaczków- przysmaczków bo one raczej nie przepadają za smakołykami, wolą cos bardziej konkretnego

Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Najwazniejsze ze z oczkiem lepiej a apetyt wroci.
Ja tez do moich mowie moje coreczki, chodzcie do mamusi.....![]()
![]()
Bożenka ma apetyt, bo je ,tylko mnie się wydaje, że za mało i powinna więcej bo rośnie
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Najwazniejsze ze z oczkiem lepiej a apetyt wroci.
Ja tez do moich mowie moje coreczki, chodzcie do mamusi.....![]()
![]()
Bożenka ma apetyt, bo je ,tylko mnie się wydaje, że za mało i powinna więcej bo rośnie
Ja tak upaslam Hugonka jak byl maly to myslalam za malo je a pozniej tak sie rozjadl ze wymiata i dziewczyn miski, a wyglada.....jak barylka
klaudiafj pisze:U mnie też meksyk z jedzeniem. Tosia ostatnio się zrobiła bardzo wybredna i mnie szantażuje emocjonalnieW skutek czego jest tak, że otwieram jej coś pycha co dopiero jadła aż uszy jej się trzęsły, a ona powącha i odchodzi i dalej wyje za jedzeniem. To biegam i otwieram kolejną i czasem ma 3 karmy na talerzyku
![]()
W marketach i w niektórych sklepach zoologicznych jest taka karma http://e-sklep.kakadu.pl/kategoria-96/p ... j=warunek2 Te puszeczki to smakują wszystkim moim kotom i Tosi się nie nudzą o dziwo
Może spróbuj też tą karmę. A czy Bożenka jadła mamiora dla kociąt?
Dobrze, że pieski mają apetytNajważniejsze, że mają a że nie na to co w misce swojej to co poradzić
Piękne Dziewczyny Elenka i Rudzia
klaudiafj pisze:U mnie też meksyk z jedzeniem. Tosia ostatnio się zrobiła bardzo wybredna i mnie szantażuje emocjonalnieW skutek czego jest tak, że otwieram jej coś pycha co dopiero jadła aż uszy jej się trzęsły, a ona powącha i odchodzi i dalej wyje za jedzeniem. To biegam i otwieram kolejną i czasem ma 3 karmy na talerzyku
![]()
W marketach i w niektórych sklepach zoologicznych jest taka karma http://e-sklep.kakadu.pl/kategoria-96/p ... j=warunek2 Te puszeczki to smakują wszystkim moim kotom i Tosi się nie nudzą o dziwo
Dobrze, że pieski mają apetytNajważniejsze, że mają a że nie na to co w misce swojej to co poradzić
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:U mnie też meksyk z jedzeniem. Tosia ostatnio się zrobiła bardzo wybredna i mnie szantażuje emocjonalnieW skutek czego jest tak, że otwieram jej coś pycha co dopiero jadła aż uszy jej się trzęsły, a ona powącha i odchodzi i dalej wyje za jedzeniem. To biegam i otwieram kolejną i czasem ma 3 karmy na talerzyku
![]()
Klaudia ta karma jest w Tesco
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Maxiu, w czasie następnych wakacji masz mnie znów wycałować!
i Inkę też?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 854 gości