Ale brwi bez akrylukalair pisze:klaudiafj pisze:Dobry
Co robicie?
Hej Klauduś, a różnie, troszkę leniuchujemy teraz. Wczoraj mi koleżanka robiła paznokcie akrylem, i na brwi sie uparła, więc miałam miałam mały salon kosmetyczny w domu.![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Co robicie?
Hej Klauduś, a różnie, troszkę leniuchujemy teraz. Wczoraj mi koleżanka robiła paznokcie akrylem, i na brwi sie uparła, więc miałam miałam mały salon kosmetyczny w domu.![]()
kalair pisze:klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Dobry
Co robicie?
No to teraz pewnie pięknie wyglądasza jakie masz paznokcie?
Ekhem..jakby to powiedzieć.. różowe, ale to taki delikatny róż, bardzo pastelowy.. Czy pięknie wygląda.. Ostatnio bardzo mi się łamały paznokcie, więc mam dośc krótkie niestety, ale całkiem dobrze wyglądają teraz
. Powinno trzymać z 2-3 tyg. Następny zrobię sobie bezbarwny z drobinkami złotka, slicznie wygląda.
Kociara82 pisze:Myszolandia pisze:Hej Helou Kretkowogrodzie![]()
![]()
![]()
Jesoo,tutaj to mi nadrabianie ze 3 dni zejdzie
teraz bedziesz miala czasu a czasu... hehehehe
anulka111 pisze::ryk:![]()
Co robicie?
![]()
maciejowa pisze:Ciao Kretki! Miłej niedzieli!
Nelly pisze:Cieszę się bardzo, że z brzusiem Safci lepiej![]()
Doczytałam
agusialublin pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Dobry
Co robicie?
No to teraz pewnie pięknie wyglądasza jakie masz paznokcie?
Ekhem..jakby to powiedzieć.. różowe, ale to taki delikatny róż, bardzo pastelowy.. Czy pięknie wygląda.. Ostatnio bardzo mi się łamały paznokcie, więc mam dośc krótkie niestety, ale całkiem dobrze wyglądają teraz
. Powinno trzymać z 2-3 tyg. Następny zrobię sobie bezbarwny z drobinkami złotka, slicznie wygląda.
ja znowu obgryzam paznokcie![]()
akryl też kiedyś miałam i też go obgryzałam![]()
cześć Dziewczynki![]()
macie jakiś sposób na to aby oduczyć się obgryzać paznokcie![]()
anulka111 pisze:smarowac gorzkimi lakierami?
agusialublin pisze:anulka111 pisze:smarowac gorzkimi lakierami?
nie pomaga, też obgryzam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości