u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 17, 2015 9:18 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Łoooo to u Was wesoło, koty mają dużo atrakcji tyle nowych współlokatorów :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw wrz 17, 2015 21:04 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Własciwie to nie nowych, tylko nie było czasu o nich pisać. Koty mają z nimi malo stycznosci. Dla mojego swiętego spokoju gryzaczki i gadzina mieszkają "w hodowli", więc koty sa tam tylko okazjonalnie i pod kontrolą. W zasadzie bardziej są zainteresowane muchami wpadającymi do mieszkania. :D
Dziękuję za odwiedziny. :)

Dzis wredne małpy nie dały mi pospać w nocy. W pracy byłam zupełnie nieprzytomna.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw wrz 24, 2015 11:07 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

saintpaulia pisze:Własciwie to nie nowych, tylko nie było czasu o nich pisać. Koty mają z nimi malo stycznosci. Dla mojego swiętego spokoju gryzaczki i gadzina mieszkają "w hodowli", więc koty sa tam tylko okazjonalnie i pod kontrolą. W zasadzie bardziej są zainteresowane muchami wpadającymi do mieszkania. :D
Dziękuję za odwiedziny. :)

Dzis wredne małpy nie dały mi pospać w nocy. W pracy byłam zupełnie nieprzytomna.

jakie wredne małpy? 8O
chyba kochane koteczki :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 24, 2015 20:23 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Obecna kocia sytuacja w moim domu sprawia, że łapię się na myslach, czy koty to nie była pomyłka w moim życiu. Kocham nasze dziewczynki, ale zderzenie ich charakterów i zachowan z tymczasami mnie przerasta.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Wto wrz 29, 2015 23:06 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Ilonko, zaglądam do Ciebie żeby przesłać Ci trochę odzyskanej siły. Mój brat zawsze mi mówi: "jak dają należy brać, jak biją-uciekać" :mrgreen: . Bierz więc ile zdołasz.

Ale masz fajne zwierzątka. Podobają mi się, szczególnie Smok :D
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro wrz 30, 2015 11:09 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Powinnam już chyba zacząć uciekać.
Tylko jak...
Wikunia i Lolek do ludzi są kochani, chcieliby nas mieć na wyłącznosć. Na co w różny sposób nie godzą się nasze dziewczynki.
Brawcia zamyka się w sobie, Nesia obsikuje wszystko - po czym poprawia Lolek i Gaja. Żyję w cuchnącej kuwecie. Primka kiedy tylko widzi, że jestem krzykiem domaga się uwagi. Gaja łapoczynem wyprasza intruzów. Jestem strasznie podrapana, bo nocą bójki przechodzą przez łóżko.
Do tego mąż, który buntuje się przed sianym zniszczeniem.
I tylko "zrób z tym cos". Tylko co?
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Śro wrz 30, 2015 16:51 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Ilonko bardzo Ci współczuję... musi być Ci ciężko...
Nie wiem jak pomóc i co poradzić.
W tym wypadku w grę wchodzi tylko domek, dlaczego nikt ich nie chce są tacy kochani :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro wrz 30, 2015 17:40 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Dwa dorosłe bure koty, cóż kiedy takie wszędzie wybór, to już się nie dziwię. Do tego stawiamy warunki - dom nie wychodzący, bezpieczny, zdrowe żywienie i kontakt z nami. :roll:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Pon paź 19, 2015 10:05 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tak Lolek walczy z kocimiętkową myszka ukradzioną Primce. Strasznie lubią te zabawki. Kiedys muszę im sprezentować nowy pakiet.
Obrazek A tak odpoczywa po szalenstwie.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Pon paź 19, 2015 10:42 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

saintpaulia pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tak Lolek walczy z kocimiętkową myszka ukradzioną Primce. Strasznie lubią te zabawki. Kiedys muszę im sprezentować nowy pakiet.
Obrazek A tak odpoczywa po szalenstwie.

myszka go wykończyła czy to efekt kocimiętki? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lis 09, 2015 0:47 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Przesyłam ciepłe myśli i dużo pozytywnej energii dla Ciebie Ilonko.
Obrazek

ilgatto

Post » Pon lis 09, 2015 10:28 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Dziękuję, że do mnie zaglądacie mimo moich nie czestych wpisów.
Lolek wykoczony myszką i galopem po mieszkaniu. Ostatnio strasznie ich energia roznosi. Marzę o domu dla tej dwójki.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Wto lis 10, 2015 0:11 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

saintpaulia pisze:Dziękuję, że do mnie zaglądacie mimo moich nie czestych wpisów.

Ilonko, w tym temacie to akurat obie jesteśmy mistrzyniami. :mrgreen:
saintpaulia pisze:Lolek wykoczony myszką i galopem po mieszkaniu. Ostatnio strasznie ich energia roznosi. Marzę o domu dla tej dwójki.

Z całego serca życzę dobrego domku dla Wikolków. A Tobie żebyś sobie odpoczęła. Wiem co to energiczne kotełki. Misia i Lisia to dopiero roczne koteczki i ganiają się nawzajem oraz........ Tolę.
Obrazek

ilgatto

Post » Wto lis 10, 2015 10:20 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Gdyby były tylko energiczne to pół biedy. Bardzo niepokoi mnie sikanie po kątach spowodowane dużą niechęcią Gajki do Lolka.
Oboje chcą tu królować. A nawet nie ma mowy, żebym to ja miała cos do powiedzenia. Obroże feromonowe nie pomagają, a na feliway mnie nie stać. Pomysłów już brak. Dom w ruinie.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Czw gru 31, 2015 0:34 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Ilonko,
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo spokoju, hartu ducha, zdrowia i siły.
Obrazek
Obrazek

ilgatto

[poprzednia][następna]