I ja też, uwielbiam ciepełko i morze .....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Cześć kochani![]()
Psy wysępiły juz tyle suchego , że bałąm się o ich brzuszki .![]()
Do napadu chetnie dołączę![]()
A jakiś słoneczny , niezbyt upalny kraj ? Z przyjemnoscią !![]()
Wiecie co ? Odkryłam kolejną korzyśc z posiadania kotów .
Jakby człowiek nocował w nawiedzonym domu , to raczej nic by go nie ruszyło . Drapanie i skrobanie ? Słysze je pare razy w nocy . Nieprzyjemne zapachy ? Chyba nie musze pisać ?Zabieranie kołdry ? Phi ! Dziwne dzwięki ? Jeczace takie ? Filek pod lodówka , Luna pod szafą . O nagłym wskakiwaniu na śpiącego ludzia nie wspomnę . Tak , jak i o dziwnych widokach po otwarciu oczu .
A po tak upojnie spedzonej nocy zjawe widzi się na ogól w lustrze .![]()
I to jaka ! Podpuchniete oczy z uroczymi sińcami . Rozczochrano- nastroszone włossy . Ziemista lub blada cera .
barbarados pisze:Wiecie co ? Odkryłam kolejną korzyśc z posiadania kotów .
Jakby człowiek nocował w nawiedzonym domu , to raczej nic by go nie ruszyło . Drapanie i skrobanie ? Słysze je pare razy w nocy . Nieprzyjemne zapachy ? Chyba nie musze pisać ?Zabieranie kołdry ? Phi ! Dziwne dzwięki ? Jeczace takie ? Filek pod lodówka , Luna pod szafą . O nagłym wskakiwaniu na śpiącego ludzia nie wspomnę . Tak , jak i o dziwnych widokach po otwarciu oczu .
A po tak upojnie spedzonej nocy zjawe widzi się na ogól w lustrze .![]()
I to jaka ! Podpuchniete oczy z uroczymi sińcami . Rozczochrano- nastroszone włossy . Ziemista lub blada cera .
agusialublin pisze:Ciekawe czy jak się włoży zapałki w oczy to przestaje się chcieć spać![]()
![]()
ja to dzisiaj nie do życia jestem
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Ciekawe czy jak się włoży zapałki w oczy to przestaje się chcieć spać![]()
![]()
spać Ci sie bedzie chciało nadal, ale oczy mozesz sobie powybijać
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Ciekawe czy jak się włoży zapałki w oczy to przestaje się chcieć spać![]()
![]()
spać Ci sie bedzie chciało nadal, ale oczy mozesz sobie powybijać
to może przykleję sobie powieki na taśmę![]()
kurcze dwie kawy wypiłam, powera machnęłam i dalej nieprzytomna jestem
agusialublin pisze:A jeszcze dzisiaj w pracy siedzę, do 20 tej
a ju niedługo![]()
wczoraj zasnąć nie mogłam, a boku na bok się wierciłam i gdzieś około północy odleciałam
a dzisiaj musiałam rano wstawać
i oczywiście tak po piątej rano towarzystwo zaczęło budzenie
mir.ka pisze:agusialublin pisze:A jeszcze dzisiaj w pracy siedzę, do 20 tej
a ju niedługo![]()
wczoraj zasnąć nie mogłam, a boku na bok się wierciłam i gdzieś około północy odleciałam
a dzisiaj musiałam rano wstawać
i oczywiście tak po piątej rano towarzystwo zaczęło budzenie
to jak chciałaś siedzieć z tymi zapałkami?
barbarados pisze:Oj tam . Ja mam od jutra ranki z opcją dwunastek .Ciekawe , kto mnie rano obudzi
![]()
U nas wiatrzysko wieje , choć ciepło było .
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Hana, zuza, zuzia115 i 1241 gości