Bazarek ma formę licytacji, koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa do wtorku 10 listopada do godz.18.00.
Prawie wszystkie rzeczy są używane, albo uszyte z materiałów używanych.Wyprane w pralce.
Tradycyjnie przepraszam za jakość zdjęć, kolory jestem zmuszona opisywać

1.Przepiękny kocyk, nowy, robiony ręcznie na drutach ściegiem angielskim.Mięciutki, dość gruby , w kolorach białym, ciemnoczerwonym, szarym i czarnym.Wymiary 115 x 75 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje aleusha za 21 zł.Dziękuję

2.Nowiutki kocyk, który dostałam od Cindy

Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

3.Kocyk z mikrofazy, w bardzo jaskrawym limonkowym kolorze z pomarańczową lamówką i aplikacją na środku.Używany, ale w stanie doskonałym.Wymiary 98 x 98 cm.Kolor ładniejszy, intensywniejszy niż na zdjęciach.
Cena wywoławcza 12 zł.

4.Polarowy kocyk w intensywnie limonkowym kolorze z motywem egzotycznych zwierzątek.Używany, ale czysty, bez plam.Wymiary 100 x 76 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

5.Używany, bawełniany kocyk.Wymiary 98 x 75 cm.
Cena wywoławcza 6 zł.

6.Dwuwarstwowy kocyk w kolorze ecru.Z jednej strony mikrofaza, z drugiej polar.Wymiary 82 x 75 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

7.Używany kocyk z polaru, w pięknym pastelowym żółtym kolorze.Wymiary 1000 x 72 cm.
Cena wywoławcza 8 zł.

8.Dwustronny kocyk z polaru w kolorze ecru.Wymiary 87 x 71 cm.
Cena wywoławcza 8 zł.

9.Duży koc z mikrofazy w panterkowy wzór.Wymiary 170 x 120 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje agamalaga za 20 zł.Dziękuję

10.Cudny kocyk H&M, piękne kolory, stan idealny.Wymiary 90 x 70 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

11.Komplet z landrynkowego turkusu, mechaty materiał.Poducha 47 x 41 cm z wyjmowanym wkładem i małe coś ( 42 x 30 cm) do transporterka.Uszyte z resztek, na wyżyny sztuki krawieckiej się nie wzniosłam

Cena wywoławcza kompletu 8 zł.

Licytuje Atta za wywoławczą.Dziękuję

12.Kocyk z mikrofazy w CUDNYM, ciemnoturkusowym kolorze, bardziej zielonym niż niebieskim.Wymiary 75 x 63 cm.Gratis malutka podusia ( 36 x 31 cm).
Cena wywoławcza 10 zł.

13.Nowy, gruby polar, z którego uszyłam kocyk ( 81 x 63 cm) i posłanko ( 53 x 31 cm), w środku którego jest ładny, limonkowy materacyk z gąbki obszytej materiałem frotte.Kolory intensywne, taki trochę indiański wzór.
Cena wywoławcza kompletu 20 zł.

14.Malutki kocyk ( 78 x 48 cm) i poducha ( 43 x 37 cm) z mikrofazy w panterkowy wzór.Na poduszce widać ślady dawnych szwów, ale jest mięciutka, miła bardzo.
Cena wywoławcza kompletu 10 zł.

15.Komplet z szarego, grubego polaru.Posłanko 56 x 40 cm z aplikacją ( naklejanka) ma w środku cudownie miękki materacyk.Kocyk ma wymiary 82 x 59 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

16.Dwa bardzo duże, ok.70 x 30 cm parapetniki z niebieskiego, sztucznego futra.Oba zapinane na zamek, w środku wyjmowane materacyki.Ciężkie i grube, taki po prostu materiał.
Cena wywoławcza każdego 15 zł.

17.Miało być ładne, ale coś mi nie do końca wyszło

Cena wywoławcza 10 zł.

18.Duża poducha ( 50 x 42 cm) z czerwonego polaru, tego samego co ponton powyżej.
Cena wywoławcza 5 zł.

19.Bardzo ładne, starannie uszyte posłanko ( 56 x 36 cm) z zamkiem na spodniej stronie.Polar w kwiaty połączony z polarem w dwóch odcieniach czerwieni.W srodku materacyk.
Cena wywoławcza 15 zł.

20.Posłanko z grubego polaru w kolorze zgniłej zieleni z naklejanką.W środku materacyk.Wymiary 57 x 34 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

21.Poducha ( 50 x 50 cm) z polaru w kolorze beżowym, spód ecru, lamówki jakby z czegoś mechatego.
Cena wywoławcza 3 zł.

22.Dwa prześliczne posłanka ( 54 x 38 cm) z materacykami w środku.Materiał to mikrofaza i jakiś miodowy plusz (?).Piękne połączenie kolorów.
Cena wywoławcza każdego 14 zł.

To zdjęcie bardziej przypomina oryginał.

23.Posłanko uszyte z resztek, ale bardzo starannie, w środku ładny materacyk.Wymiary 48 x 31 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

24.Materacyk do transporterka, gruby i bardzo sztywny.Obszyty welurem w pepitkę (?).Zapinany z jednej strony na rzep.Wymiary 45 x 26 cm.
Cena wywoławcza 8 zł.

Licytuje uga za 13 z.Dziękuję

25.Bawełniany materiał Hello Kitty, w badożółtym kolorze.Materiał nowy, materacyk "z odzysku".Wymiary 53 x 31 cm.
Cena wywoławcza 9 zł.

26.Kolorowy, bawełniany ( materiał nowy) materacyk do transporterka o wymiarach 40 x 31 cm.W środku piękny materacyk "z odzysku", może żyć własnym życiem.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje aleusha za wywoławczą.Dziękuję

27.Akrylowy koc Yves Rocher o wymiarach 150 x 115 cm z frędzelkami.Piękne kolory.Był straszliwie zmechecony, wygoliłam i jest całkiem, całkiem...
Cena wywoławcza 6 zł.

Licytuje aleusha za wywoławczą.Dziękuję

28.Bardzo gruby, puchaty kocyk o wymiarach 91 x 70 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

29.Biały, bawełniany kocyk ( długo schnie!) o wymiarach 91 x 75 cm.
Cena wywoławcza 8 zł.

Zapraszam.