Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2015 16:08 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

ja to jestem taka, ze dla mnie standardowa butelka wina to powinna byc 2 razy większa i wtedy byłabym zadowolona :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pt lis 06, 2015 16:09 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

jou pisze:ja to jestem taka, ze dla mnie standardowa butelka wina to powinna byc 2 razy większa i wtedy byłabym zadowolona :D

Siostro :piwa: :ryk: :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lis 06, 2015 16:11 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

klaudiafj pisze:
jou pisze:ja to jestem taka, ze dla mnie standardowa butelka wina to powinna byc 2 razy większa i wtedy byłabym zadowolona :D

Hyhyhy :ryk: :ryk:

Chyba dzisiaj po pracy skocze do biedry po wino.Wedlug winicjatywy Fado jest dobre. Problem w tym, ze mam antybiotyk...
Obrazek

jou

Post » Pt lis 06, 2015 16:14 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

jou pisze:
klaudiafj pisze:

Hyhyhy :ryk: :ryk:

Chyba dzisiaj po pracy skocze do biedry po wino.Wedlug winicjatywy Fado jest dobre. Problem w tym, ze mam antybiotyk...

To się nie spij, jak stado studentów, tylko z rozwagą :wink:
Oj, bo i ja wyjdę drugi raz do sklepu, sobie smaka narobiłam.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt lis 06, 2015 16:15 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Ja jako studentka malo pilam. Wiecej w gimnazjum i liceum, jakby to tragicznie nie brzmialo :D
U nas lepiej w ogole dzisiaj z domu nie wychodzic bo w Katowiach jest przekroczony poziom zanieczyszczen w powietrzu o prawie 300%... Tragedia
Obrazek

jou

Post » Pt lis 06, 2015 16:26 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Ja zapomniałam o obiedzie - dobrze, że mam zupkę od wczoraj to podgrzeję. I zbieram się do sklepu. Nie chcę słyszeć tego wycia jak się Antonina obudzi i będzie chciała jeść, a wszystko co mam w szufladach byloo już w tym tyg i nie zaspokaja kubków smakowych księżniczki. Ona trzęsie się z głodu i podejdzie do talerzyka, powącha i odchodzi. Bawi się minutę i znowu szuka po talerzykach. Nawet nie liźnie! I tak mnie szantażuje emocjonalnie, że otwieram wszystko co mam po kolei nawet jak to są 4 saszetki tylko dla niej :D A suchego nie zje. Dziś jej kupię purinę czy coś skoro lepszego suchego nie chce. Dobrze, że też ją rozgryzłam i wiem, że nie ważne jakie jedzonko mokre, grunt by się nie dublowało w tym tygodniu :201422

klaudiafj

Post » Pt lis 06, 2015 17:57 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

No i zjadłam :)
Pixie, miałaś rację, bardzo smaczny posiłek! Uwielbiam buraki. Nie wiedziałam, że takie fajne rzeczy dzieją się z fetą po upieczeniu :wink:
Klaudia, również polecam. Zrób sobie, warto spróbować.
Widzę tu jednak poważny minus. Strasznie długo się to robi. Ok 2óch godzin czekania na posiłek, to chyba za długo, jak na moje nerwy :roll: Ostatni etap to prawie, że sama wlazłam do piekarnika nie mogąc się doczekać, bo wiadomo, że jak się patrzy to będzie szybciej :wink:

Aia

Post » Pt lis 06, 2015 21:29 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Haha :D Skosztuje boście mi smaka narobiły :D

klaudiafj

Post » Sob lis 07, 2015 13:20 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Dzien dobry weekendowo :201461

Co robicie na weekend?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lis 09, 2015 9:40 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Hej ale was zaniedbalam :( Przepraszam ciezki weekend byl, zabiegany. Oowiem popoludniu! I nadrobie zaleglosci bo dzis w pracy SAJGON.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon lis 09, 2015 12:20 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Oby tylko nic złego się nie działo :ok:

Aia

Post » Pon lis 09, 2015 18:55 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Heeej

Co do wina to mam takie same zdanie jak Jou :) Uwielbiam wszystkie i standardowa butelka 0,75 to czasem za malo ;)

Gdyby nie to ze jutro musze wstac do pracy to chyba dzisiaj bym obalila sama z butelke albo dwie....

Jestem wypompowana... fizycznie i psychicznie.

Ja pic zaczelam przy mezu..... winko, whisky... piwko... dzisas... :P nie brzmi to dobrze:P
Co do wina w niedziele odkrylismy ze Jacobs Creek jest dobre (slodkie, za slodkie troche, ale polwytrawne jest w sam raz)

Wrocilam z pracy gotuje OBIAD. K** wa o tej porze to sie nawet kolacj nie powinno jesc a ja cholera OBIAD jem1 Od rana na 1 bulce... ;(
Mam dosc.... w dodatku w robocie atmosfera jest srednia.

Padlo odgorne zarzadzenie przygotowania listy ludzi do odstrzalu... zajebiscie.... wszyscy drza....

I najlepsze... sluchajcie tego....

Dzisiaj rano spotkanie..."no bo wiecie, klientowi zalezy.... zeby wiecie no do czwartku trzeba to dowiezc ... no to mamy propozycje ... (nie do odrzucenia)... moze byscie tak poracowali w srode z domu... a w zamian dostaniecie piatek....).

I powiedz tu kurna nie... w sytuacji gdy wiesz ze "gora" szuka ludzi do odstrzalu.....

Ide jesc i pic... pier** ole.

Malo koci post... sory.... koty maja sie w miare dobrze..... coco pomimo ze dalej ta lapka mogla by byc lepsza... to dalej szaleje. Czekamy na rozwoj sytuacji.... nie wiem co mam robic. Mam dosc wterynarzy.... lekarzy i wszystkiego.

PixieDixie

Post » Pon lis 09, 2015 19:18 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

Ależ młyn, współczuje. Strasznie mnie to w dzisiejszych czasach denerwuje, takie straszenie ludzi "redukcja etatów". Kurcze, jak się ma dobrych pracowników, to się powinno o nich dbać, doceniać i próbować utrzymać w firmie, a nie na odwrót :? Inwestycja we własny zespół powinna być na porządku dziennym.
Mam nadzieję, że Ty nie jesteś zagrożona i do "odstrzału". Choć z tego 11.11 się pewnie nie wywiniesz :roll: Dobrze, że chociaż praca w domu.

Aia

Post » Pon lis 09, 2015 20:01 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

pieron ich tam wie.. ja nie powinnam... ale moj maz w strachu bo pracuje tam dopiero 1,5 roku... ja 4,5... nigdy nic nie wiadomo.

zawsze byla to firma pro praciwnicza a ostatnio... jakos tak.... no coz... zobaczymy

Ja juz w lozku... maam dosc

PixieDixie

Post » Pon lis 09, 2015 20:06 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka cz.2

ty się nie ciesz z długości stażu - ja po 18 latach w firmie zostałam odstrzelona, w imię zachowania twarzy firmy dano mi 1/2 etatu w podrzędnym dziale

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]