Sydney pisze:Czy myślicie żeby część pieniędzy przeznaczyć na chociaż dwie sterylki? Bo uzbierała się całkiem fajna kwota i może od razu przy okazji udałoby się dwie kotki ciachnąć![]()
Co Wy na to?
jestem ZA...(a nawet przeciew) hehehehe...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sydney pisze:Czy myślicie żeby część pieniędzy przeznaczyć na chociaż dwie sterylki? Bo uzbierała się całkiem fajna kwota i może od razu przy okazji udałoby się dwie kotki ciachnąć![]()
Co Wy na to?
Co Wy na to?
Sydney pisze:Po podliczeniu wszystkich zebraych pieniędzy i po zrobieniu zakupów wszystkie osoby zaangażowane dostaną ta pw dokładne rozliczenie.
Yoasia pisze:Sydney pisze:Po podliczeniu wszystkich zebraych pieniędzy i po zrobieniu zakupów wszystkie osoby zaangażowane dostaną ta pw dokładne rozliczenie.
ja wiem, ze może ktoś chce rozliczenie ale sobie Sydney pomyślałam, że mnie bardziej ucieszy opis reakcji kotów jak przyjedziecie z żarełkiem...i Wasze odczucia. Czekam z niecierpliwością...powodzenia
Wawe pisze:Yoasia pisze:Sydney pisze:Po podliczeniu wszystkich zebraych pieniędzy i po zrobieniu zakupów wszystkie osoby zaangażowane dostaną ta pw dokładne rozliczenie.
ja wiem, ze może ktoś chce rozliczenie ale sobie Sydney pomyślałam, że mnie bardziej ucieszy opis reakcji kotów jak przyjedziecie z żarełkiem...i Wasze odczucia. Czekam z niecierpliwością...powodzenia
Dokładnie tak.Zapomniałam wczesniej dopisać, że mi specjalne rozliczenie nie jest potrzebne - wystarczy, że w relacji rzucisz np.: 'zawieżlismy jedzonko, kicie wsuwały aż uszy się trzęsły'.
![]()
Wawe pisze:Yoasia pisze:Sydney pisze:Po podliczeniu wszystkich zebraych pieniędzy i po zrobieniu zakupów wszystkie osoby zaangażowane dostaną ta pw dokładne rozliczenie.
Dokładnie tak.Zapomniałam wczesniej dopisać, że mi specjalne rozliczenie nie jest potrzebne - wystarczy, że w relacji rzucisz np.: 'zawieżlismy jedzonko, kicie wsuwały aż uszy się trzęsły'.
![]()
Sydney pisze:Dziękuję za zaufanieale i tak Wam prześle co i jak Co do sterylek to zrobimy tak, że część pieniędzy zabierzemy tam i zastanowimy się co dalej z tym zrobić, mam nadzieję, ze Dominika nam w tym pomoże
i że w końcu odwiedzi nas na forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beata Szczecin, Google [Bot] i 160 gości