FElunia pisze:Bożenka miała ukochaną myszkę. Chciałam ją dzisiaj zabrać, ale nie mogłam jej znaleźć.
dałam jej teraz taka białą myszkę z RC i drugą z piórkowym ogonkiem, ale nie bawi się bo ma zamiar iść spać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:Bożenka miała ukochaną myszkę. Chciałam ją dzisiaj zabrać, ale nie mogłam jej znaleźć.
Asiap84 pisze:Zanim Ela przyjechałą to Bożenka też się już układała spać po kolacji . Ale odnalazła się w nowym otoczeniu ?
balbina38 pisze:Patka2805 pisze:Jak tam dziś wieczorem, czy jakieś kociki potrzebują oględzin weta?
Ja sobie zapisałam:
1. odrobaczenie na trójce
2. Strachulka - brzydkie oko ( tylko nie wiem kiedy ostatnio wet widział to)
3. Hela - miała katar w sobite, choc Tajron dziś pisała że spoko, więc dajcie znać jak wieczorem dziś
4. Matka z małymi - profilaktyka ( jak jesteśmy z tą babką ugadani? Kicia będzie szcepiona iotd, czy tylko sterylka? )
chyba nam umknęło szczepienie Kalinkinajpierw karmiła małe,potem te problemy z gruczołami ,no i sterylka. I już sama nie wiem czy ona była zaszczepiona
sprawdzę jutro książeczkę.
Mara S pisze:Mirko wysyłam Twój numer zainteresowanym. Pamiętaj proszę, że Bożenka ma problem z uszami
balbina38 pisze:Umówiłam Hanię i Pringelsa (sterylka i Kastracja) na 09.11.2015-poniedziałek.Czy ktoś będzie mógł je zawieźć?[/b][/size]
balbina38 pisze:Grafik od 02.11-.08.11.
02.11. pon. rano CatAngel wiecz. Mara.S
03.11. wtorek rano Beata wiecz. Asia
04.11 środa rano CatAngel wiecz. Karolina
05.11. czwartek rano Tajron wiecz. Asia
06.11. piątek rano Beata wiecz. Kuba i Karolina
07.11. sobota rano Tajron wiecz. brak
08.11. niedziela rano Marta wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Blue i 817 gości