» Wto lis 03, 2015 18:31
Re: Zaginął Puszatkowy Kacperek - Warszawa Ochota
Iwonko, jestem Ci bardzo wdzięczna za każdą radę, właśnie poszukiwania Kacperka opieram głównie na Twoim doświadczeniu i radach, to dla mnie podstawa
nie wiem dlaczego na fb nie pokazuje się to co napisałam na początku
w moim budynku strych i piwnica są wykluczone z poszukiwań bo jedno i drugie jest zamknięte a klucz ma dozorczyni
ani jedno ani drugie jest nieużywane przez lokatorów, mimo to w piwnicy stoi miseczka z jedzeniem w razie, gdyby....póki ci nietknięta
Kacper ulotnił się w sobotę po południu gdy byłam w pracy, tak naprawdę nie wiem co się stało
jedzenie zostawiam też koło śmietnika na podwórku
mam jedno podejrzenie, że mogła go zwinąć pijaczka z góry ale jak to mi powiedzieli na policji...
nie mam na to dowodów i oni nawet się nie pofatygują
mogę liczyć jeszcze w nadziei na pomoc dzielnicowego ale wczoraj miał wolne, być może dzisiaj Iza się do Niego dodzwoni, prosząc o pomoc
ogłoszenia wiszą, dzisiaj będzie ich jeszcze więcej
robię co mogę i nie spocznę dopóki nie odnajdę Kacpra
gdy szukałyśmy wieczorem nie natknęłyśmy się na żadnego kota, tylko w jednym miejscu była miska z wodą, raczej dla ptaków, mimo to Iza powiesiła w pobliżu ogłoszenie
wczoraj wieczorem Iza dostała sygnał, że w przychodni na Białobrzeskiej widziała podobnego kota
poprosiłam Anię ponieważ mieszka blisko o sprawdzenie tropu, czekam na odpowiedź
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...