No i na koniec ziarenka uprażyć w piekarniku - nic się nie zmarnuje
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Koniecznie musisz Inusię poprosić o pomoc.
To nic nie da
Skąd wiesz ?
Bo Inusia nie pomoże. Znam tę @
Inusia jest bardzo pomocnym kotkiem.
MalgWroclaw pisze:FElunia pisze:A do nas dziś na obiad wpadli moi rodzice (mieszkają parę bloków dalej). Zrobiłam zupę krem z dyni, cebule nadziewane pieczarkami i kiełbasą, a na deser makaron czekoladowy z białym serem i jogurtem wiśniowym. Teraz powinnam chyba biegać przez pół dnia, żeby to spalić.
A gdzie Ty mieszkasz, bo może trzeba do Ciebie wpaść
MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Pozdrawiam sobotnio.
Ja nadal kocham spać. Zwłaszcza rano. A dziś sie nie wyspałam, obudziłam sie o 6.30.
Drożdżówke robie.
Z czym?
Ze skórką pomarańczową. Pachnie pięknie, ale nie jestem pewna czy wyszła. Za rzadko robię ciasto drożdżowe.
Poczekam aż rochę przestygnie i sprawdzę. W razie czego, jakby tfu tfu nie wyszła, zdążę jeszcze upiec babkę z jabłkami.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Pozdrawiam sobotnio.
Ja nadal kocham spać. Zwłaszcza rano. A dziś sie nie wyspałam, obudziłam sie o 6.30.
Drożdżówke robie.
Cześć !![]()
To ja się obudziłam godz. przed tobą.![]()
Też mam ochotę na drożdżówkę - z serem , ze śliwką , z budyniem......z czymkolwiek .....mmmmmm.......
ja zrobiłam budyń na deser po obiedzie...bez drożdżówki
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Ze skórką pomarańczową. Pachnie pięknie, ale nie jestem pewna czy wyszła. Za rzadko robię ciasto drożdżowe.
Na pewno wyszła

FElunia pisze:A do nas dziś na obiad wpadli moi rodzice (mieszkają parę bloków dalej). Zrobiłam zupę krem z dyni, cebule nadziewane pieczarkami i kiełbasą, a na deser makaron czekoladowy z białym serem i jogurtem wiśniowym. Teraz powinnam chyba biegać przez pół dnia, żeby to spalić.

Sihaja pisze:Ewa, coś masz z tym zdjęciem w podpisie nie tak... widzę duże puste pole z napisem "zdjęcie niedostępne"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 13 gości